Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 19

I. Trinkūnaitė: neviešos informacijos atskleidimas kenkia teisiniams procesams

Teisėsaugos ir kitų institucijų akiratyje atsidūrusios finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ savininkė Ieva Trinkūnaitė pareiškė bendradarbiaujanti su teisėsaugos ir priežiūros institucijomis, o neviešos informacijos atskleidimas, anot jos, neigiamai veikia teisinius procesus ir klaidina visuomenę.
Ieva Trinkūnaitė
Ieva Trinkūnaitė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Taip ji reagavo į BNS paviešintus dokumentus, kuriuose rašoma, kad ji vyriausybinei strateginių įmonių sandorius tikrinančiai komisijai anksčiau melavo apie savo ryšius su dėl finansinių nusikaltimų kalėjusiu Vilhelmu Germanu (buvusiu Viliumi Žideliu), taip pat tinkamai nebendradarbiauja su „Foxpay“ patikrinimą atliekančiu Lietuvos banku (LB).

„Aš visada bendradarbiavau su institucijomis. Tas nuosekliai daroma iki šiol. Labai keista, kai antraštės teigia apie „vengimą bendradarbiauti“, o toks tariamas nebendradarbiavimas demokratinėje teisinėje valstybėje yra grindžiamas vien tuo, kad asmuo gina savo konstitucines teises ar inicijuoja teisminius procesus nešališkame teisme“, – komentare BNS trečiadienį teigė I. Trinkūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius