Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ieškomas naujas Valstybės dokumentų technologinės apsaugos tarnybos vadovas: štai koks atlygis siūlomas

Finansų ministerija paskelbė Valstybės dokumentų technologinės apsaugos tarnybos (VDTAT) direktoriaus atranką. Kandidatuoti į poziciją galima iki spalio 14 dienos, rašoma ministerijos pranešime spaudai.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka / Finansų ministerijos nuotr.

Ši pozicija atsilaisvino Finansų ministerijai dėl tarnybinio nusižengimo iš pareigų atleidus buvusį tarnybos vadovą Klemensą Rimšelį. Jis vykdavo į komandiruotes kartu su sutuoktine, paslaugos buvo apmokamos valstybinėmis lėšomis.

Skelbime nurodoma alga, kad naujam vadovui siūlomas 3731,49 eurų atlyginimas neatskaičius mokesčių.

„Tarnybos pareiga yra užtikrinti svarbių valstybei dokumentų technologinę apsaugą, todėl būsimam vadovui keliame profesionalumo, modernumo bei skaidrumo reikalavimus. Tikimės ne tik aukštų kompetencijų, bet ir pažangių sprendimų svarbių valstybei dokumentų leidyboje, kad juos projektuojant būtų naudojama pažangiausia rinkoje esanti įranga, o dokumentai – maksimaliai apsaugoti“, – teigia Finansų ministerijos kancleris Remigijus Skilandis.

Būsimajam VDTAT vadovui keliami šie reikalavimai: turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį), taip pat – ne mažiau kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį bei atitikti teisės aktuose nustatytus reikalavimus, būtinus išduodant leidimą dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma „Slaptai“. Naujasis vadovas turėtų turėti strateginio požiūrio ir veiklos valdymo kompetencijų, būti organizuotas, gebėti analizuoti ir pagrįsti bei kt.

Susipažinti su visais VDTAT direktoriui keliamais reikalavimais galite čia. VDTAT šiuo metu laikinai vadovauja tarnybos direktoriaus pavaduotoja Salvija Tininienė.

1995 m. įsteigta tarnyba įgyvendina valstybės politiką dokumentų technologinės apsaugos srityje: užtikrina saugiųjų dokumentų ir saugiųjų dokumentų blankų technologinę apsaugą, atlieka šių blankų gamybos licencijuojamos veiklos sąlygų laikymosi priežiūrą, prižiūri kaip įstaigos laikosi saugiųjų dokumentų ir saugiųjų dokumentų blankų leidybą, technologinę apsaugą ir gamybą reglamentuojančių teisės aktų ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas