Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune viešojo transporto korteles bus galima papildyti „Rimi“ parduotuvėse

Nuo rugpjūčio 1 d. Kauno gyventojai ir svečiai galės įsigyti ir papildyti viešojo transporto korteles visose laikinosios sostinės „Rimi“ parduotuvėse. Skatindama Lietuvos didmiesčių gyventojus atsisakyti spausdintų vienkartinių miesto autobusų ir troleibusų bilietų „Rimi“ tampa oficialiu Kauno viešojo transporto elektroninių bilietų platintoju. Iki šiol tokią paslaugą prekybos tinklas teikė Vilniuje ir Klaipėdoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Viešojo transporto kortelė
Viešojo transporto kortelė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Mūsų tinkle stebime augančius viešojo transporto bilietų kortelių papildymų skaičius ir tai rodo, kad bilietų papildymą derinti su apsipirkimu yra išties patogu. Be to, žmonės ir viešojo transporto įmonės vis labiau atsigręžia į tvarumą – stengiasi nebepardavinėti popierinių bilietų autobusuose ir troleibusuose. Elektroninių bilietų naudojimas vietoje popierinių – dar vienas žingsnis tausojant gamtą. Tikimės, kad šią galimybę įvertins ir Kauno miesto gyventojai bei miesto svečiai. Paslauga bus teikiama visose mūsų tinklo parduotuvių kasose, įsikūrusiose laikinojoje sostinėje“, – sako „Rimi Baltic“ socialinės atsakomybės strategijos ir vystymo vadovas Liudvikas Aleliūnas.

Anot „Kauno autobusų“ rinkodaros direktoriaus Karolio Dekerio, nuo rugpjūčio 1 d. autobusų ir troleibusų keleivių Kaune lauks naujovės – naujos bilietų sistemos, komposteriai, taip pat efektyvesnis viešojo transporto bilietų organizavimas bei galimybė papildyti viešojo transporto korteles visose „Rimi“ tinklo parduotuvėse.

K.Dekeris priduria, kad nuo šiol papildyti miesto viešojo transporto kortelę gyventojams bus daug lengviau: „Anksčiau kauniečiai galėdavo papildyti viešojo transporto korteles tik specialiose kasose, nes tam buvo reikalingas atskiras įrenginys, tačiau dabar tereikės papildyti turimą kortelę norima suma arba bet kurioje kasoje įsigyti naują kortelę.“

Atlikus būtinus pasiruošimo darbus ir personalo mokymus, visose laikinojoje sostinėje veikiančiose „Rimi“ parduotuvėse jau nuo rugpjūčio 1 d. bus galima papildyti turimą arba įsigyti naują Kauno viešojo transporto kortelę norima pinigų suma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas