Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos logistikos grupė „Alsdendo“ Lietuvoje įsigijo „Siusk24“ paslaugą teikiančią įmonę

Privataus investicinio fondo „Abris Capital Partners“ kontroliuojama Lenkijos logistikos technologijų platforma „Alsendo“ už neįvardijamą sumą įsigijo įmonę „Visas transportas“, valdančią siuntų gabenimo paslaugų prekinius ženklus „Siusk24“ ir „Cargobooking“, ketvirtadienį skelbia portalas „Verslo žinios“.
„Stiprūs kartu“ trečiosios ir pačios didžiausios įrangos siuntos išlydėjimas į Ukrainą
Asociatyvi nuotrauka / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Sandorį dar turi patvirtinti Lietuvos Konkurencijos taryba.

„Alsendo“ yra didelė grupė, kuri dirba tame pačiame sektoriuje, kaip ir mes. Mes jau kurį laiką bendradarbiaujame su jais, siekdami plėsti savo paslaugas. O kadangi jie aktyviai plečiasi Centrinėje ir Rytų Europoje, prijungė ir mus“, – „Verslo žinioms“ sakė „Visas transportas“ vadovas Egidijus Breikštas.

Savo pranešime Lenkijos „Alsendo“ aiškina, kad šis įsigijimas turi „tvirtą strateginį pagrindą“, nes leidžia įmonei iš karto įsitvirtinti Baltijos šalių siuntų gabenimo paslaugų rinkoje.

Pasak E. Breikšto, abu Lietuvoje sukurti prekės ženklai – „Siųsk24“ ir „Cargobooking“ – ir toliau išliks, tačiau jie jau bus po bendru „Alsendo“ ženklu. „Visas transportas“ vadovas taip pat teigė, kad dabartiniai 15 įmonės darbuotojų, įskaitant jį patį, lieka savo pozicijose, o lenkų investicijos vėliau turėtų sukurti daugiau darbo vietų.

2014 m. įkurta „Visas transportas“ teikia siuntų koordinavimo paslaugas tarpvalstybinėms siuntoms, jos biurai veikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Pranešama, kad įmonė per mėnesį gauna maždaug 20 tūkst. siuntų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas