Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mokestinių pasiūlymų paketo tobulinimui – visuomenės ir suinteresuotų organizacijų siūlymai

Finansų ministerija iki balandžio 12 dienos kvietė visuomenę teikti siūlymus mokestinių pasiūlymų paketo tobulinimui. Šiuo metu sulaukta atsiliepimų iš 67 suinteresuotų institucijų ir organizacijų bei fizinių asmenų, rašoma Finansų ministerijos pranešime spaudai.
Mokestiniai pasiūlymai
Mokestiniai pasiūlymai / Finansų ministerijos nuotr.

„Sulaukėme konstruktyvių siūlymų paketo tobulinimui, kuriuos atsakingai analizuosime bei vertinsime. Dabar tęsiame suplanuotas diskusijas su socialiniais ir ekonominiais partneriais, kurių metu galime tiesiogiai atsakyti į klausimus ir paaiškinti siūlomų pakeitimų logiką. Išanalizavus bei įvertinus tiek raštu gautus pasiūlymus, tiek pristatymų metu išgirstas pastabas, atnaujintą mokestinių pasiūlymų paketą pristatysime per artimiausią mėnesį“, – sakė finansų viceministrė, mokesčių darbo grupės vadovė Rūta Bilkštytė.

Šiuo metu dėl pirminio mokestinių pasiūlymų paketo tęsiami iš anksto suplanuoti susitikimai su socialiniais bei ekonominiais parteriais: Lietuvos ūkininkų sąjunga, Lietuvos profesine sąjunga „Solidarumas“, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija bei kitais.

Susitikimai išsamioms diskusijoms jau įvyko su Lietuvos savivaldybių asociacija, Žemės ūkio rūmais, Trišale taryba, Lietuvos Advokatūros ir Notarų rūmų atstovais, asociacija „Investors' Forum“, Lietuvos verslo konfederacija, Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo taryba, Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacija, Lietuvos pramonininkų konfederacija, kūrybininkų asociacijomis LATGA ir AGATA, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmais.

Mokestinių pasiūlymų paketas įtrauktas į Seimo Pavasario sesiją.

Pirminį mokestinių pasiūlymų paketą, prezentaciją bei atsakymus dažniausiai užduodamiems klausimams rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas