Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos kartos lyderių konferencija Lietuvoje: ką žada „Mindnet“?

15min.lt studijoje „Mindnet“ valdybos nariai – Linas Sabaliauskas, Andra Bagdonaitė ir Rokas Pečiulaitis – diskutavo apie inovatyvią „Mindnet“ forumo koncepciją. Unikalaus formato renginys Lietuvoje vyks pirmą kartą – lapkričio 14 d. LVSO koncertų salėje, rašoma „Mindnet“ pranešime spaudai.
Rokas Pečiulaitis, Andra Bagdonaitė, Linas Sabaliauskas
Rokas Pečiulaitis, Andra Bagdonaitė, Linas Sabaliauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 Verslas Renginiai

Tinklalaidėje pašnekovai aptarė skirtingų konferencijų tipus, pabrėždami, kad Lietuvoje trūksta platformų, kurios sujungtų skirtingų sričių lyderius. Nors egzistuoja daug konferencijų, skirtų konkretiems sektoriams, jos dažnai veikia uždarose grupėse, „socialiniuose burbuluose“, todėl jose retai gali išgirsti kitokį požiūrį.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Rokas Pečiulaitis, Andra Bagdonaitė, Linas Sabaliauskas
Lukas Balandis / BNS nuotr./Rokas Pečiulaitis, Andra Bagdonaitė, Linas Sabaliauskas

Kalbėdami apie vertes, jie pabrėžė, jog uždaro sąrašo (angl. invite only) konferencijos, kaip „Mindnet“, sukuria unikalią terpę megzti profesinius ryšius. Ekskliuzyvioje aplinkoje, kur dalyviai jaučiasi saugūs bendrauti ir keistis idėjomis, susiformuoja naujos bendruomenės, projektai, bendradarbiavimo galimybės.

VIDEO: Kaip veikia šiuolaikinės lyderių konferencijos, ir ką žada MINDNET?

Lapkričio 14 d. tarptautiniame forume bus diskutuojama apie ilgėjančią žmonijos gyvenimo trukmę, ateities investicijas, finansinius bei socialinio gyvenimo pokyčius. Pašnekovai pabrėžė, kad srityse, kuriose jie dirba, apie tai daug kalbama ir diskutuojama.

Ilgaamžiškumo tema tapo itin svarbi Silicio slėnyje, kur verslininkai ir mąstytojai jau ilgą laiką siekia prailginti gyvenimo trukmę. Technologijų ir mokslo pažanga, įskaitant dirbtinį intelektą, genetinius tyrimus ir papildus, atlieka svarbų vaidmenį šiose pastangose. Tokios diskusijos yra reikšmingos ne tik verslui, bet ir kasdieniniam žmonių gyvenimui bei jų laimei.

Forume „Mindnet“, kuris vyks LVSO koncertų salėje, dalyvaus ir kviestiniai didžiųjų fondų valdytojai, įvairių sričių verslo lyderiai bei analitikai, pripažinti bestselerių autoriai ir kiti, įtakingi kūrėjai iš svečių šalių. Specialiai šiam renginiui pirmą kartą į Lietuvą atvyksta pasaulinės žvaigždės – Danas Buettneris („Netflix“ / „Blue Zones“) ir Wimas Hofas („Ice Man“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas