Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 25

Kelionių ekspertai nurodė, kur žiemos šventes praleis dalis lietuvių: kai kuriomis kryptimis vietų jau nebeliko

Norintieji žiemos šventes praleisti svetur turėtų suskubti, mat vietos lėktuvuose kai kuriomis kryptimis jau tirpsta. Kelionių organizatoriai nurodė, už kokias sumas Kalėdas ir Naujuosius galima praleisti užsienyje, kurios šalys populiariausios ir kur vietų jau neberasite.
Oro uoste
Vilniaus oro uostas / 15 min nuotr.

Populiariausios kryptys

Kalėdas lietuviai planuoja sutikti Egipte, Tenerifėje, Madeiroje ar egzotiškesnėse vietose, o Naujuosius – Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE), Dubajuje.

Pastarąją kryptį keliautojai renkasi su tikslu išvysti įspūdingus fejerverkus, kuriuos daugybė žmonių susirenka stebėti prie Dubajaus fontano. Be to, netrūksta ten ir vakarėlių, nurodė Inga Aukštuolytė, „Tez Tour“ ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė.

Kazimiero Jarmalio, „Novaturo“ pardavimų vadovo, nuomone, šiemet kelionių į JAE skaičius išaugo ir todėl, kad atsirado trumpesnis tiesioginis skrydis į Dubajų bei kainos tapo prieinamesnės.

Pasak I.Aukštuolytės, populiarus ir naujametis plaukimas kruiziniu laivu Nilo upe. Žadama, kad šioje kelionėje bus galima pažinti visai kitokį, neturistinį Egiptą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas