Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NMA vadovas A. Muzikevičius po kelių mėnesių sugrįžo į darbą

Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) vadovas Aleksandras Muzikevičius po kelių mėnesių pertraukos pirmadienį grįžo į darbą.
Aleksandras Muzikevičius
Aleksandras Muzikevičius / LVŽS nuotr.

„Taip, šiandien jis yra darbe. Šiandien sugrįžo ir dirba“, – BNS sakė NMA Komunikacijos skyriaus patarėja Reda Kerdokienė.

Kaip BNS nurodė Žemės ūkio ministerija, A.Muzikevičius šiemet dirbo tik 12 dienų – 11 dienų sausį ir vieną dieną vasarį, o priežastys buvo tėvadieniai, atostogos ir įvairios kitos. A.Muzikevičių pavaduojantis NMA vadovas buvo paskirtas nuo vasario 23 dienos.

Premjerė Ingrida Šimonytė kovą teigė, kad niekaip negalintis sugrįžti į darbą NMA vadovas pasitelkia visus įmanomus svertus gintis nuo jo darbo įvertinimo ir tai trikdo agentūros veiklą.

„Užuot grįžęs į darbą, tinkamai atlikęs pavestas užduotis ir už jas atsiskaitęs, vadovas, teigiama, kad sirgdamas, susirašinėja su visomis institucijomis, įskaitant ir su manimi“, – Seime kovą teigė premjerė.

Pasak jos, šiais metais NMA vadovas darbe, jos žiniomis, buvo tik 12 dienų, o jo veiklos vertinimo ataskaitos įteikimui ministerija turėjo pasitelkti antstolius.

Pasak premjerės, A.Muzikevičius pradėjo vadovauti Sauliaus Skvernelio Vyriausybės kadencijos pabaigoje, o iki tol buvo jo patarėjas, todėl tokį jo elgesį ji vadino politizuotu.

A.Muzikevičius Europos Sąjungos paramą skirstančiai NMA vadovauja nuo 2019 metų spalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas