Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Premjerė su „SK Group“ vadovu aptarė galimybes vystyti veiklą Lietuvoje

Premjerė Ingrida Šimonytė su Lietuvoje viešinčiu Pietų Korėjos korporacijos „SK Group“ vadovu ir Prekybos ir pramonės rūmų pirmininku Chey Tae-wonu (Čei Tevonu) aptarė grupės galimybes vystyti veiklą Lietuvoje.
Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė susitikime su Lietuvoje viešinčiu korporacijos „SK Group“ pirmininku ir Korėjos Respublikos (Pietų Korėjos) Prekybos ir pramonės rūmų pirmininku Chey Tae-won
Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė susitikime su Lietuvoje viešinčiu korporacijos „SK Group“ pirmininku ir Korėjos Respublikos (Pietų Korėjos) Prekybos ir pramonės rūmų pirmininku Chey Tae-won / Vyriausybės nuotr.

Susitikime aptartas galimas bendradarbiavimas energetikos, gyvybės mokslų, puslaidininkių pramonės, pažangiųjų medžiagų, informacinių technologijų srityse, pranešė Vyriausybės Komunikacijos departamentas.

„Dabartiniame bendrų iššūkių pasaulyje svarbus ne tik bendraminčių demokratijų solidarumas, tačiau ir šios partnerystės užpildymas praktiniu bendradarbiavimu – ekonomikos, aukštųjų technologijų, saugumo ir kitose srityje, kuris sustiprintų tiek Lietuvą, tiek Korėjos Respubliką – geografiškai tolimas, tačiau daug kuo panašias šalis“, – pranešime sakė premjerė.

Susitikime taip pat pristatyta Korėjos kandidatūra rengti „Expo 2030“ parodą Busano mieste.

„SK Group“, antra pagal dydį korporacija Pietų Korėjoje, valdo daugiau kaip 120 įmonių energetikos, gyvybės mokslų, pažangiųjų medžiagų, mobilumo ir puslaidininkių pramonės sferose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas