Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2023 06 27

Prestižinei organizacijai priklauso ir L.Suodaitis, ir G.Pangonis: dėl narių reputacijos sureagavo ir tarptautiniai atstovai

„Rotary“ yra pasaulinė organizacija, kurią sudaro per milijoną, kaip skelbiama viešai, geros reputacijos verslininkų ir įvairių sričių specialistų. Visgi šių klubų nariai Lietuvoje – ir „Grigeo“ grupės, kurios įmonė pagauta teršiant Kuršių marias, pagrindinis akcininkas Gintautas Pangonis, ir verslininku pristatomas Laurynas Suodaitis. Ką apie tai galvoja etiketo ir rinkodaros ekspertai?
Laurynas Suodaitis ir  Gintautas Pangonis
Laurynas Suodaitis ir Gintautas Pangonis / BNS nuotr.

L.Suodaitis pastaruoju metu viešoje erdvėje dėmesio sulaukė dėl su sutuoktine, verslininke Viktorija Siegel kilusio konflikto, po kurio buvo apkaltintas smurtu prieš ją. Dėl biografijos vingių jį būtų teisingiau įvardyti ne verslininku, o valdininku ar politiku. Neseniai išlindo ir detalė, kad tiesioginių užsienio investicijų plėtros agentūroje „Investuok Lietuvoje“ L.Suodaitis įsidarbino be diplomo, nors šio buvo reikalaujama.

Be to, Delfi šaltinių žiniomis, įmonė „ShopBySiegel“, kuri, kaip anksčiau teigė Laurynas Suodaitis, priklausė ir jam, prieš bene pusmetį apmokėjo už žiaurų elgesį su gyvūnu nuteisto politiko Ernesto Mončausko sąskaitą, išrašytą už „edukacinio renginio gamtoje organizavimą“. Anot portalo Delfi, renginys galimai neįvyko. Su E.Mončausku vyras bičiuliaujasi esą ne vienus metus.

Tuo metu G.Pangonis figūruoja Kuršių marių taršos skandale.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./„Grigeo“ Klaipėda
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./„Grigeo“ Klaipėda

„Rotary“ – viena prestižiškiausių organizacijų. Jie vykdo humanitarinius projektus, ugdo ir skatina profesinės veiklos dorinius pagrindus, tarptautinį bendradarbiavimą, toleranciją, gerą valią ir taiką. „Rotary“ organizacija sudaryta iš klubų, kurie jungiami į apygardas. Rotariečiai – savo klubų nariai, o klubai yra pasaulinės „Rotary“ organizacijos – „Rotary“ International – nariai. Kiekvienas klubas yra nepriklausomas ir veikia pagal savo įstatus, bet laikosi ir „Rotary International“ Konstitucijos.

15min domėjosi, kokie reikalavimai keliami šių klubų nariams ir kaip reaguojama verslininkams įsipainiojus į skandalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius