Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekordinius 81 mln. eurų laimėjęs asmuo: „Mano galvoje yra seniai subrandintas planas, kaip išleisti šiuos pinigus“

Į loterijų atstovybę Vilniuje atvykęs naujasis „Eurojackpot“ milijonierius atrodė neįtikėtinai ramus. Laimingą bilietą pateikęs žmogus loterijų organizatoriams papasakojo, kad žaidžia jau daugiau negu 15 metų, bet sėkmę visuomet bando su savo susikurtais skaičių deriniais. Ši strategija pasiteisino ne kartą, tačiau nė vienas ankstesnis laimėjimas nė iš tolo neprilygsta 80,98 mln. sumai, kuri yra rekordinė per visą Baltijos šalių loterijų istoriją, rašoma pranešime spaudai.
„Eurojackpot“ bilietas
„Eurojackpot“ bilietas / Vida Press nuotr.
Temos: 2 milijonas Loterija

„Laimėtojo istorija tik įrodo pagrindinę taisyklę, jog norint laimėti, svarbiausia – žaisti. Malonu paspausti ranką žmogui, kuris visada tikėjo savo sėkme ir atkakliai jos siekė“, – sako „Olifėjos“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas.

„Į šeimos šventę Kaune važiavome pro Kėdainius. Čia esančioje parduotuvėje „Norfa“ užsukome nupirkti lauktuvių artimiesiems. Ta proga užpildžiau loterijos „Eurojackpot“ žaidimo korteles ir įsigijau bilietų“, – pasakojo asmuo, į loterijų atstovybę įrodyti laimėjimo atvykęs su antrąją puse. Jis teigė nujautęs, kad kada nors laimės, ir stipriai tikėjo savo sėkme.

„Dar prieš pasitikrinant bilietą šeštadienį aplankė nuojauta, kad laimėtojas galiu būti aš. Žaidžiu nuolat: „Kenoloto“, „Vikinglotto“, „Teleloto“, bet daugiausia – „Eurojackpot“. Štai ir sulaukiau savo sėkmės“, – sakė laimingasis. Žmogus prisipažino, kad laimėjęs yra ne kartą, tačiau ne tokias sumas, kurios paverčia multimilijonieriumi.

Paklaustas, kaip sužinojo apie rekordinį laimėjimą, kurį savaitgalį aptarinėjo visa Lietuva, žaidėjas teigė, jog pirmiausia šeštadienio rytą skaičius pasitikrino loto.lt svetainėje. Vakare su bilietu nuvyko į parduotuvę, o ten sugrojo maloni melodija, pranešanti, kad bilietas laimingas ir reikia susisiekti su atstovybe dėl tikslaus laimėjimo.

„Kadangi esame laimėję ne kartą, puikiai žinojau visą procesą, ką reikia daryti toliau. Pirmadienį paskambinau į loto.lt klientų aptarnavimo centrą, kur gavau patvirtinimą apie laimėjimą“, – dėsto žaidėjas.

Naujasis Lietuvos milijonierius teigia, kad kiekvieną kartą nusipirkęs loterijos bilietą ir laukdamas žaidimo rezultatų mėgsta pasvajoti. Tai darė tiek daug kartų, kad dabar tiksliai žino, kaip išleis laimėtus pinigus: „Mano galvoje yra seniai subrandintas planas. Turiu didelę šeimą, išdalinsiu vaikams, anūkams, dalį pinigų investuosiu“.

„Kaip įprasta didelių laimėjimų atvejais, laimėtojui pasiūlėme finansų konsultanto bei psichologo paslaugas. Tačiau beveik 81 mln. eurų laimėjęs asmuo šių paslaugų atsisakė, nes teigė pasitikintis savimi ir savo pinigų valdymo planu“, – teigė D.Kazlauskas.

D.Kazlausko teigimu, „Eurojackpot“ laimėjęs asmuo paprašė užtikrinti konfidencialumą ir neatskleisti asmeninės informacijos, lyties ir gyvenamosios vietovės. Loterijos organizatoriai įsipareigoja saugoti ir gerbti laimėtojų privatumą.

Iki šiol didžiausią „Eurojackpot“ laimėjimą Lietuvoje buvo pelnęs vilnietis, 2022 metais susižėręs daugiau nei 24 milijonus eurų. Pernai Joninių naktį šioje loterijoje sėkmė nusišypsojo vilnietei, kuri laimėjo 2,2 mln. eurų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas