Sportas gyvai
06 06

Rezervuoja vietas lyg vestuvėms – prieš metus: kaip Joninėms ruošiasi lietuviai?

Ilgąjį Joninių savaitgalį dalis lietuvių vyks į pajūrį arba švęs sodybose, iš to pasidarys net trumpas atostogas. Verslininkai tikina – daugelis vietų jau rezervuotos, kai kurie nakvynes užsitikrino net prieš metus. „Situacija labai priklauso ir nuo to, ar giminėje yra Jonų“, – paminėjo pašnekovė.
Joninės Šventojoje
Joninės Šventojoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugelis vietų jau rezervuotos

Šįkart Jonines švęsime birželio 24 d., pirmadienį, tad turėsime tris iš eilės laisvas dienas.

Žmonės naudojasi šia proga ir tai rodo apgyvendinimo vietų užimtumas. Štai viešbutyje „Palangos žuvėdra“ Joninių savaitgaliui vietų beveik nebėra. Pasak viešbučio direktoriaus Kristupo Šliogerio, turistai naudosis proga ir praleis ilgąjį savaitgalį Palangoje. Kai kurie jį dar ir prasitęs, susikurs trumpas atostogas.

„Retai kada taip išpuola, kad vasarą būtų iš eilės trys laisvos dienos. Tai žmonės tuo naudojasi ir tą savaitgalį dar truputį prasitęsia“, – 15min pasakojo K.Šliogeris.

Tai matyti ir „Booking.com“ platformoje. Jau 85 proc. apgyvendinimo vietų birželio 22–24 d., nuo šeštadienio iki Joninių pirmadienio, yra užimtos. Rezervuojantis vietą šią akimirką pigiausias pasiūlymas dviem asmenims atsieitų 67 eurus už privataus asmens nuomojamą kambarį dviem naktims, brangiausias – 908 eurai už dvi naktis viešbučio apartamentuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius