Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Saldo Bank“ padidino terminuotų indėlių palūkanų normas iki 4.3%

„Saldo Bank“ gerina sąlygas vartotojams, keldamas terminuotų indėlių palūkanas net iki 4.3%, sudarant dvylikos mėnesių indėlių sutartis.
„Saldo Bank“ padidino terminuotų indėlių palūkanų normas iki 4.3%
„Saldo Bank“ padidino terminuotų indėlių palūkanų normas iki 4.3% / Saldo Bank nuotr.

Terminuotasis indėlis – tai konkrečios pinigų sumos laikymas finansinėje bendrovėje sutartą laikotarpį, todėl „įdarbinti“ pinigai praranda mažiau vertės dėl infliacijos ar kitų pokyčių rinkoje bei pasyviai kaupiasi ir leidžia uždirbti. Šis būdas yra itin tinkamas, jei ieškote mažos rizikos ir užtikrintos grąžos investavimo būdo. Patogu ir tai, kad norint turėti tokio tipo indėlį, pakanka greitai ir lengvai susikurti paskyrą, ir pervesti norimą sumą į indėlio sąskaitą iš bet kurio banko, o susikaupusią sumą galima stebėti savo išmaniajame įrenginyje bet kuriuo metu.

123RF.com nuotr./Investicijos
123RF.com nuotr./Investicijos

Kadangi finansų rinka šiuo metu yra itin nepastovi, terminuotasis indėlis yra viena pastoviausių galimybių, kaip galite sutaupyti pirkiniams, tokiems kaip automobilis, būsto remontas ar kitas ilgai planuotas daiktas. Be to, finansinę grąžą galima nesudėtingai apskaičiuoti, todėl planuoti pirkinius tampa dar lengviau. Visi indeliai iki 100 000 eurų „Saldo Bank“ yra apdrausti Europos indėlių draudimo sistemos. Be to, yra galimybė turėti du atskirus indėlius, kurių terminai yra skirtingi. Sudarius indėlio sutartį, bankas įsipareigoja sumokėti sutartą palūkanų sumą už taip pat iš anksto sutartą laikotarpį, todėl terminuotasis indėlis tampa yra ne tik efektyvus tačiau ir patikimas būdas, leidžiantis sutaupyti.

Saldo Bank lentelė/„Saldo Bank“ palūkanų normos
Saldo Bank lentelė/„Saldo Bank“ palūkanų normos

Verta žinoti ir tai, jog naudojantis šia finansine paslauga, kuomet sutartam laikui yra įnešamas indėlis, gaunama didesnė nei vidutinė rinkos palūkanų norma.

„Saldo Bank“ teikiantis finansines paslaugas smulkiems ar vidutiniams verslams ir privatiems klientams bei siūlantis efektyvų taupymo būdą – terminuotuosius indėlius, turi daugiau nei dešimties metų patirtį, sėkmingai veikiant finansų sektoriuje. Šioje bendrovėje veikia automatizuotos sistemos, pavyzdžiui, kreditingumo tikrinimo sistema, kuri leidžia itin tiksliai patikrinti galimybę skolintis pagal esamos rinkos specifiką ir išskirtinumus. Taip pat, pasitelkiant patentuotą vertinimo sistemą, galima nesudėtingai bei greitai patikrinti kliento mokumą ir finansinę padėtį, nesvarbu, kurioje pasaulio šalyje jis bebūtų. Tokiu būdu, remiantis kiekvieno kliento mokumu ir individualia finansine situacija, „Saldo Bank“ gali pasiūlyti tinkamą paskolos sprendimą.

Lietuvoje bankas siūlo šias paslaugas:

  • Vartojimo paskolą nuo 500 iki 3000 eurų, kurią vartotojas gali naudotis iškart. Tuo tarpu mokėjimo periodas ir mėnesinės įmokos dydis gali skirtis ir būti sutartas individualiai;
  • Verslo paskolą nuo 1000 iki 10000 eurų. Bankas neprašo turto įkeitimo ar įvairių papildomų dokumentų, todėl tai tampa itin greitu ir paprastu procesu.

Terminuotasis indėlis – norint pasinaudoti šia paslauga yra sudaroma pageidaujamos trukmės terminuotojo indėlio sutartis, sudaryta įnešant į indėlį pasirinktą sumą. Terminuotieji indėliai yra apdrausti Europos Indėlių Garantijos Sistemos – visi indėliai iki 100 000 EUR yra apdrausti pagal šią sistemą.

„Saldo Bank“ siekia dar labiau naudoti technologijas, ieškant naujų idėjų ir inovacijų. Taip bankas galėtų dar geriau atliepti klientų poreikius bei prisitaikyti prie nuolat kintančių kasdienių rinkos ar vartotojų asmeninių poreikių. Tai yra specializuotas bankas, kuris veikia pagal Europos centrinio banko ir Lietuvos banko išduotas licencijas. Bankas siūlo visiškai automatizuotus skolinimo sprendimus, todėl vienas iš bendrovės tikslų jau yra įvardytas – siekis dar labiau naudoti technologijas, o prie šio tikslo „Saldo Bank“ veikia pagal vertybes, apimančias drąsą, tiesą ir sąžiningumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas