Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Savy“ valdytoja išplatino 2,6 mln. eurų obligacijų

Bendrovė „Bendras finansavimas“, valdanti tarpusavio skolinimo platformą „Savy“, anksčiau laiko išpirko 1,3 mln. eurų pirmosios emisijos obligacijų ir papildomai išplatino 2,6 mln. eurų vertės obligacijų, trečiadienį pranešė bendrovė.
Obligacijos
Obligacijos / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Obligacijos

Dvejų metų trukmės obligacijos pritraukė 18 investuotojų, o vidutinė vienos sutarties suma – 175 tūkst. eurų.

„Beveik pusę naujų obligacijų įsigijo investuotojai, kurie jas pirko ir 2021 metais. Tai didelis ir svarbus įvertinimas mums bei mūsų veiklos strategijai. Pritrauktas lėšas panaudosime vartojimo, verslo ir būsto paskolų portfelio auginimui bei platformos plėtrai“, – pranešime sakė „Savy“ vadovas Audrius Žiugžda.

Nominali vienos obligacijos vertė – 1 tūkst. eurų, kupono palūkanos – 8 proc., o pasiūlytas pajamingumas siekė nuo 9 iki 11 proc.

Šiuo metu „Savy“ yra išplatinusi obligacijų už beveik 5 mln. eurų bei planuoja ir toliau reguliariai skolintis kapitalo rinkoje.

Nuo veiklos pradžios 2014 metais „Savy“ gyventojams ir verslui suteikė daugiau nei 80 mln. eurų paskolų, o investuotojams išmokėjo daugiau nei 12 mln. eurų palūkanų. Platforma vienija daugiau nei 40 tūkst. investuotojų, turi apie 200 tūkst. registruotų paskolų gavėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas