Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SEB bankas antrą kartą per mėnesį didina indėlių palūkanas

Atsižvelgdamas į besikeičiančią situaciją rinkoje, SEB bankas vėl didina terminuotųjų ir kaupiamųjų indėlių palūkanas, rašoma SEB banko pranešime žiniasklaidai.
„SEB“ bankas
„SEB“ bankas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nuo šiandien, vasario 27 dienos, SEB bankas už 12 mėn. mėnesių terminuotąjį indėlį eurais mokės 2 proc. (buvo 1,25 proc.) metinių palūkanų, o už ilgesnius nei 24 mėnesių terminuotuosius indėlius eurais – 2,5 proc. (buvo 1,5 proc.) metinių palūkanų.

Nuo šiandien SEB banke 6-8 mėn. terminuotųjų indėlių metinė palūkanų norma yra 1,25 proc. (buvo 0,80 proc.), 9-11 mėn. terminuotųjų indėlių metinė palūkanų norma yra 1,50 proc. (buvo 1 proc.), 12 -23 mėn. terminuotųjų indėlių metinė palūkanų norma yra 2,00 proc. (buvo 1,25 proc.), 24-36 mėn. terminuotųjų indėlių metinė palūkanų norma yra 2,50 proc. (buvo 1,5 procento). Šios palūkanos taikomos naujų verslo ir privačių klientų terminuotojų indėlių eurais sutartims.

Naujiems ir šiuo metu galiojantiems kaupiamiesiems indėliams eurais nuo šiandien SEB banke taikoma 1 proc. (buvo 0,40 proc.) metinė palūkanų norma. Kaupiamasis indėlis suteikia galimybę asmeniui bet kada nemokamai įdėti savo lėšas ir jas pasiimti, jo terminas nenustatytas, o palūkanos apskaičiuojamos nuo indėlio sąskaitoje esančios pinigų sumos kiekvieną dieną ir išmokamos kartą per mėnesį.

SEB bankas taip pat padidino terminuotojo indėlio palūkanų normas privatiems klientams, investuojantiems į investicijų robotą: tokiu atveju terminuotojo indėlio metinė palūkanų norma yra nuo 2,30 proc. iki 2,75 proc. (buvo nuo 1,55 proc. iki 2 procento).

Primename, kad SEB bankas palūkanas gyventojams ir įmonėms už terminuotuosius indėlius po ilgo laiko vėl pradėjo mokėti 2022 m. spalio mėnesį – po to, kai Europos Centrinis Bankas praėjo kelti bazinių palūkanų normas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas