Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SEB bankas atnaujina klientų aptarnavimo skyrius Vilniuje

SEB bankas atnaujina skyrius Vilniuje, kurie nuo šiol bus dar geriau pritaikyti klientų poreikiams. Rugpjūtį duris atvėrė atnaujintas SEB banko „Akropolio“ skyrius ir pertvarkytas Klientų konsultavimo centras pagrindinėje SEB banko būstinėje Konstitucijos prospekte. Pertvarkyti skyriai dar geriau atlieps po pandemijos pasikeitusius klientų poreikius turėti patogias savitarnos zonas ir erdves mažiau formaliems susitikimams, rašoma SEB banko pranešime spaudai.
SEB Akropolio skyriaus atidarymas
SEB Akropolio skyriaus atidarymas / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 SEB bankas Vilnius

„Prieš kelerius metus pasaulį ištikusi pandemija iš esmės pakeitė klientų elgseną – teikiame vis daugiau skaitmeninių paslaugų gyventojams ir verslui. Pastebėjome, kad ir banko skyriuose apsilankantys klientai noriai naudojasi savitarnos zonomis, klientams labiau patinka susitikti puodeliui kavos mažiau formalioje aplinkoje, o po susitikimo prisėsti bendradarbystės erdvėje ir padaryti savo darbus.

Daug dėmesio atnaujintuose skyriuose bus skiriama klientų konsultavimui ir edukavimui, kaip naudotis technologijomis ir banko paslaugomis elektroninėje erdvėje.

SEB banko skyriuose įprastos sutartys, tokios kaip banko sąskaitų, interneto banko ar mokėjimo kortelių, su klientais yra sudaromos skaitmeniniu būdu, atsisakant ir nenaudojant popieriaus. Skaičiuojama, kad įdiegus ir naudojant tokį sprendimą, bankas pernai nesunaudojo beveik 500 tūkst. popieriaus ir išsaugojo 60 medžių, o šiemet taip jau nesunaudoti daugiau kaip 280 tūkst. popieriaus lapų.

Ilgainiui SEB bankas pagal naująją koncepciją planuoja atnaujinti ir kitus Vilniuje veikiančius banko skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas