Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sėkmė užsienio rinkose „NRD Companies“ pajamas pernai augino 27 proc.

Investicijų į informacinių technologijų (IT) verslus bendrovės „INVL Technology“ valdomos IT ir konsultavimo įmonės „NRD Companies“ konsoliduotos pajamos 2022 metais augo 27 proc. iki 8,1 mln. eurų, pranešė bendrovė.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Finansai Pelnas

Jos pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą ir amortizaciją (EBITDA) pernai sumažėjo beveik trečdaliu iki 211 tūkst. eurų (2021 metais – 297 tūkst. eurų).

„NRD Companies“ generalinis direktorius Mindaugas Glodas teigė, kad pajamos augo dėl sėkmės Karibų jūros, Centrinės Amerikos ir Afrikos regionuose.

„2022-ieji buvo gausūs skaitmeninės transformacijos projektų e. registrų ir viešųjų e. paslaugų srityse, taip pat konsultacijų projektų mūsų strateginiuose geografiniuose regionuose: Karibų jūros, Centrinės Amerikos ir Afrikos“, – pranešime teigė M.Glodas.

Komentuodamas EBITDA sumažėjimą, M.Glodas pabrėžė, kad 2022 metais 14 proc. išaugo darbo užmokesčio sąnaudos, be to, augo ir subrangos išlaidos.

„NRD Companies“ grupėje yra įmonės „Etronika“, „Norway Registers Development“, „NRD Systems“, „NRD Bangladesh“ ir „Infobank Uganda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas