Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiama pilna tarptautinio forumo „Mindnet“ programa: dalyvaus ypatingi svečiai

Lapkričio 14-tą dieną Vilniuje, LVSO koncertų salėje, vyks tarptautinė idėjų konferencija MINDNET. Organizatoriai pristato pilną programą ir ypatingus verslo diskusijos dalyvius. Forumo svečių laukia išskirtinio formato pokalbiai su įtakingais verslininkais, strategais ir technologijų pionieriais, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Richardas Harris
Richardas Harris / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Verslas Renginiai

MINDNET programa skirta įvairių sričių lyderiams, siekiantiems aptarti aktualiausias verslo tendencijas, inovacijas bei globalius iššūkius. Konferencijos dalyviai galės mėgautis dinamiškais pranešimais, interaktyviomis diskusijomis ir ekskliuzyvia erdve naujiems verslo ryšiams užmegzti.

Verslo diskusijoje, kurioje šiais metais bus diskutuojama apie ilgaamžiškumo investicijas bei finansinius pokyčius, dalyvaus Richardas Harris – „G Squared“ partneris, daugiau nei 20 metų investuojantis į technologijų gigantus, tokius kaip „Alibaba“, „SpaceX“, „Spotify“ ir „Uber“. Jo strateginės investicijos prisidėjo prie pramonės inovacijų ir startuolių augimo. „G Squared“ šiuo metu valdo apie 4 mlrd. JAV dolerių vertės turtą, įskaitant naujai pritrauktą 1,1 mlrd. JAV dolerių fondą.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Mikuckas
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Mikuckas

Taip pat dalyvaus Mantas Mikuckas – vienas iš „Vinted“, pirmojo Lietuvos technologijų vienaragio, įkūrėjų. Mikuckas sukūrė platformą, kuri pakeitė mados vartojimo įpročius Europoje, ir aktyviai investuoja į technologijų startuolius.

Diskusiją moderuos Linas Sabaliauskas – „Groa Capital“ valdybos pirmininkas, investuotojas ir filantropas, turintis ilgametę patirtį verslo ir teisės srityse.

Ši diskusija vyks uždaroje MINDNET rato sesijoje – nebus įrašoma ar kitaip transliuojama. Tai bus vienintelė galimybė pasikalbėti su šiais lyderiais glaudžiame formate.

Asmeninio archyvo nuotr./Linas Sabaliauskas
Asmeninio archyvo nuotr./Linas Sabaliauskas

Be verslo diskusijos, konferencijoje pranešimus skaitys pasaulinio lygio pranešėjai – Danas Buettneris (Netflix / Blue Zones) ir Wimas Hofas („Ledinis žmogus“), kurie pasidalins įžvalgomis apie ilgaamžiškumą, sveikatą ir žmogaus galimybes.

MINDNET konferencija vyks 2024 m. lapkričio 14 d. LVSO koncertų salėje Vilniuje. Tai – naujas tarptautinis forumas, subursiantis verslininkus, menininkus, sportininkus, investuotojus bei kitus, kurie yra pasiekę aukštumų savo srityse.

Renginio tikslas – inspiruoti idėjas, kurti tarpdisciplininius tinklus, skatinti ekonomikos augimą bei socialines iniciatyvas. Forume bus diskutuojama apie ilgėjančią žmonijos gyvenimo trukmę, ateities investicijas, finansinius bei socialinio gyvenimo pokyčius.

Konferencijoje dalyvaus ir kviestiniai didžiųjų fondų valdytojai, įvairių sričių verslo lyderiai bei analitikai, pripažinti bestselerių autoriai ir kiti įtakingi kūrėjai iš svečių šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas