Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Stena Line“ atidaro naują krovinių maršrutą iš Dublino į Liverpulį

Švedijos keltų bendrovė „Stena Line“ patvirtino planus nuo ateinančių metų vasario vidurio pradėti teikti naują krovinių vežimo paslaugą tarp Dublino ir Birkenhedo (Liverpulio).
BNS nuotr.
BNS nuotr.

Anot pranešimo, pradžioje maršrutas tarp šių dviejų miestų bus mažiau intensyvus – iš Dublino anksti ryte išplauks vienas laivas, o vakare iš Birkenhedo grįš atgal. 

„Stena Line“ jau vykdo reisus iš Dublino ir Birkenhedo, o ši nauja paslauga papildys esamus maršrutus iš Dublino į Holihedą ir iš Belfasto į Liverpulį.

„Pradėjus teikti naują krovinių vežimo paslaugą tarp Dublino ir Birkenhedo, užtikrinamas svarbus prekybos maršrutas Jungtinės Karalystės ir Airijos koridoriuje ir dar labiau sustiprinamos mūsų pozicijos Airijos jūroje. Dabar „Stena Line“ vykdys du maršrutus iš Dublino ir Birkenhedo uostų, kur bus įkurti svarbūs logistikos centrai, jungiantys krovinių srautus visoje Airijos jūroje ir užtikrinantys efektyvesnį uosto naudotojų darbą“, – sakė „Stena Line“ vadovas Niclasas Martenssonas.

Tai bus septintasis „Stena Line“ maršrutas Airijos jūros regione.

„Stena Line“ – viena iš pirmaujančių Europos keltų bendrovių, gabenanti 6,5 mln. keleivių 39 laivais 17 maršrutų Šiaurės Europoje ir kasmet surengia 27 tūkst. reisų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas