Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys būdai pigiau aprengti vaikus naujam mokyklos sezonui

Artėjanti rugsėjo pirmosios šventė mokyklinukų tėvams kelia ne tik džiugų jaudulį, bet tampa ir nemažu galvos skausmu – kaip paruošti vaiką mokyklai, neišeikvojant tam viso šeimos biudžeto.
Mokykla
Mokykla / BFL nuotr.
Temos: 2 Rugsėjo 1-oji Mama

Vasaros pabaigoje prekybos centrai skelbia nuolaidas kanceliarinėms prekėms, kuprinėms. Tačiau rudenį tėvams tenka pasirūpinti ne tik pieštukais ir sąsiuviniais, bet ir naujais drabužiais, batais, sportine apranga, kuriuos per vasarą vaikai jau būna išaugę.

Tad nenuostabu, kad mamos nuolat ieško būdų, kaip nebrangiai paruošti vaikų spintą naujam sezonui. Štai keli populiariausi sprendimai.

Interneto forumai ir skelbimų portalai

Mamyčių forumuose galima sumedžioti net ir naujų ar nedaug dėvėtų daiktų gerokai pigiau, tačiau ten trūksta sistemos ir tvarkos, tad vis labiau populiarėja specialūs skelbimų portalai, kur prekiaujama ar keičiamasi tik vaikiškais drabužiais ir avalyne. Tiesa, kad surastumei idealų variantą, tenka ilgokai naršyti, lyginti ir derėtis dėl kainos su daiktus parduodančiomis mamomis. Be to, perkant internetu nėra galimybės pasimatuoti ar įvertinti daikto kokybę. Kartais atsiųstas daiktas atrodo kitaip, nei nuotraukoje – nuvilia spalva ar tekstūra.

Dėvėtų drabužių parduotuvės – vis dar populiarus būdas nusipirkti nebrangių drabužių

Net ir apkeliavus daugybę skirtingų parduotuvių, niekas negali garantuoti, kad rasite tinkamo dydžio ir pageidaujamos kokybės drabužių arba kad rasite būtent tų drabužių, kurių labiausiai reikia. Ypač paaugliams, kurie gali būti itin reiklūs savo aprangos kokybei ir stiliui.

Sezoninės vaikiškų daiktų mugės

Miestuose vyksta įvairūs bendruomenių organizuojami „blusturgiai“, kur mamos pačios pardavinėja savo vaikų išaugtus drabužius ar nebenaudojamus daiktus. Tačiau neseniai atsirado ir naujas sparčiai augantis projektas – „Mamų mugė“, pretenduojantis tapti, ko gero, pačiu patogiausiu ir pigiausiu būdu paruošti vaikus naujam sezonui. „Mamų mugėje“ mamos pačios neprekiauja, tik pristato daiktus į tris dienas truksiantį komisą – taip mamos ne tik vienu ypu atsikrato šūsnio nereikalingų drabužių, bet ir papildo savo šeimos biudžetą. Tuo tarpu norintys apsipirkti tėveliai nesugaišta daug laiko – po vienu stogu „Mamų mugėje“ jie gali rinktis iš didžiulio asortimento geros kokybės dėvėtų vaikiškų drabužių, batų ir daiktų. Tad greitas ir nebrangus apsipirkimas garantuotas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas