Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus vandenys“ pasirinko mokėjimų surinkimo partnerį – lietuvių FinTech įmonę „Contomobile“

Didžiausios Lietuvoje vandentvarkos įmonės „Vilniaus vandenys“ įmokų surinkimo partneriu tapo lietuvių įmonė „Contomobile“, teikianti mokėjimų inicijavimo sprendimą „Conto QuickPay“. Bendrovė žada, jog nuo šiol mokėjimo už paslaugas procesas klientams taps dar greitesnis ir paprastesnis.
„Vilniaus vandenys“ l. e. p. generalinis direktorius Saulius Savickas
„Vilniaus vandenys“ l. e. p. generalinis direktorius Saulius Savickas / „Vilniaus vandenų“ nuotr.

Pasak „Vilniaus vandenų“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovo, laikinai einančio generalinio direktoriaus pareigas, Sauliaus Savicko, pasirinkimas įdiegti naują mokėjimų surinkimo sprendimą yra bendrovės skaitmenizavimo strategijos dalis, kurios tikslas – suteikti klientams kuo daugiau galimybių paslaugas valdyti nuotoliniu būdu.

„Siekdami veikti efektyviai ir tvariai, pastaruosius metus didelę dalį savo resursų skyrėme procesų skaitmenizavimui. Jau įgyvendintos inovacijos padeda operatyviau aptarnauti gyventojus ir sklandžiau organizuoti bendrovės veiklą. Mūsų sprendimas pasitelkti patyrusius mokėjimų surinkimo tiekėjus tiesiogiai paveiks klientus, todėl tikimės, kad jie patobulintą apmokėjimo procesą įvertins teigiamai“, – sakė S.Savickas.

Mokėjimų surinkimo paslaugos konkursą laimėjusi įmonė „Contomobile“ yra atsakinga už saugų apmokėjimą „Vilniaus vandenų“ savitarnoje bei momentinį mokėjimų apdorojimą, pasitelkiant „Conto QuickPay“ mokėjimų inicijavimo paslaugą.

„Kas mėnesį apdorojame tūkstančius mokėjimų, todėl įmokų surinkimo partnerį rinkomės atsižvelgdami į kainodarą ir paties sprendimo bei jo tiekėjo patikimumą. Mums mokėjimų inicijavimo paslauga padės greičiau apdoroti gaunamus mokėjimus ir išvengti sutrikimų, o klientams – atsiskaityti už paslaugas paprasčiau“, – teigė bendrovės atstovas.

„Vilniaus vandenų“ partneriu tapusi „Contomobile“ priklauso „Forbis“ įmonių grupei, finansinių IT paslaugų srityje veikiančiai jau beveik 30 metų. „Contomobile“ vadovė Jelena Michailova teigia, kad išaugęs rinkos lyderių susidomėjimas inovatyviomis mokėjimų technologijos įrodo, kad klientų patirtis tampa prioritetine verslo plėtros dalimi.

„Contomobile“ nuotr./„Contomobile“ vadovė Jelena Michailova
„Contomobile“ nuotr./„Contomobile“ vadovė Jelena Michailova

„Džiaugiamės tapę „Vilniaus vandenų“ partneriais ir palaikome tokios svarbios įmonės siekį nuolat tobulinti savo paslaugas, taip vykdant tvarumo ir efektyvumo įsipareigojimus bendruomenei. Tikime, kad patikimesnis įmokų surinkimas prisidės prie bendrovės vystymo. Mokėjimų inicijavimo paslauga Lietuvoje jau naudojasi daugybė įmonių – nuo smulkiausių iki tarptautinių e. parduotuvių. Jų patirtis rodo, kad šis įmokų surinkimo sprendimas padeda išvengti brangiai kainuojančių sutrikimų ir pagerina vartotojų patirtį“, – komentavo J.Michailova.

Apie „Vilniaus vandenis“

„Vilniaus vandenys“ yra didžiausia Lietuvoje vandentvarkos įmonė, tiekianti geriamąjį vandenį ir tvarkanti nuotekas daugiau nei 270 000 klientų. Bendrovė turi Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos (VERT) suteiktą Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo licenciją ir vykdo veiklą Vilniaus miesto savivaldybės, taip pat Vilniaus, Švenčionių ir Šalčininkų rajonų savivaldybių teritorijose.

„Vilniaus vandenys“ teikia tik požeminį vandenį iš giluminių gręžinių, kurių gylis siekia 40 – 245 metrus. Per parą įmonė patiekia apie 89 000 kub. metrų vandens ir išvalo daugiau nei 107 000 kub. metrų nuotekų.

Apie „Contomobile“

Contomobile UAB yra mokėjimo inicijavimo paslaugos „Conto QuickPay“ teikėja. Įmonė siūlo savo klientams ir kitas finansines paslaugas: daugiavaliutes IBAN sąskaitas, lėšų pervedimą Lietuvoje ir užsienyje, valiutos konversiją. Daugiau informacijos apie įmonę ir jos teikiamas paslaugas rasite www.contomobile.com.

Įmonė sukūrė modernius bei patikimus įrankius – „Contomobile“ mobilią programėlę ir internetinės savitarnos portalą – lėšoms siųsti, gauti ir valdyti.

Contomobile UAB yra Lietuvos Respublikoje registruota įmonė, licencijuojama ir prižiūrima Lietuvos banko kaip elektroninių pinigų įstaiga.

„Contomobile“ priklauso „Forbis“ grupei, beveik 30 metų kuriančiai ir tobulinančiai bankinę informacinę programinę įrangą, skirtą tarptautinėms finansų įstaigoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas