Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
06 14

Mokesčių inspekcija: M.Navickienė skrydžio į Dubajų nedeklaravo kaip dovanos

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) duomenimis, atsistatydinusi socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė skrydžio į Dubajų privačiu lėktuvu ir apsigyvenimo ten nedeklaravo kaip dovanos. Specialistai ketina įvertinti situaciją dėl M.Navickienės. VMI taip pat įvardino, ką galima laikyti dovana bei kada reikia sumokėti mokesčius už gautas dovanas.

Apie tai, kad toks skrydis buvo pernai vasarį, o kartu skrido ir už sukčiavimą kalėjęs Vilhelmas Germanas, M.Navickienė prisipažino trečiadienio vakarą kalbėdama su 15min.

Ji teigė nesanti tikra, kas apmokėjo skrydį į Dubajų, tačiau už atgalinį skrydį ji sakė susimokėjusi pati, kadangi su vaikais grįžo reguliariais reisais.

15min išsiaiškino, kad prieš jos atostogas pernai vasarį iš Vilniaus oro uosto į Dubajų fiksuotas tik vienas skrydis prabangiu lėktuvu Bombardier Global 6000, kurį valdo aviakompanija „Global Jet Luxembourg SA“.

Toks skrydis galėjo kainuoti nuo 50 iki 80 tūkst. eurų.

Dovanų nedeklaravo

15min ketvirtadienį paklausė VMI, ar M.Navickienė yra deklaravusi dovaną – skrydį į Dubajų privačiu lėktuvu ir viešnagę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi