Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gandai: „Samsung’s Galaxy S10“ bus trijų dydžių, pirštų atspaudų skaitytuvas – ekrane

Iki „Samsung Galaxy Note9“ pristatymo dar liko nemažai laiko, bet gandų (gana dažnai – patikimų) skleidėjams šis įrenginys jau nebeįdomus. Įdomesni gandai apie kitų metų „Samsung“ flagmaną - „Galaxy S10“. Taigi štai, gandonešiai (tiksliau, analitikas Ming Chi-Kuo) įsitikinę, kad bus pasiūlyti trys dydžiu besiskiriantys „Galaxy S10“ variantai: su 5,8, 6,1 ir 6,4 colių įstrižainės ekranais, rašo „The Verge“.
„Samsung“ pristatė naujausius „Galaxy S9“ modelio telefonus
„Samsung“ pristatė naujausius „Galaxy S9“ modelio telefonus / „Scanpix“/AP nuotr.

Reikia paminėti, kad praktiškai identiško dydžio įrenginius, anot to paties M.Chi-Kuo turėtų pasiūlyti ir „Apple“ tad galima tikėtis labai lygiavertės titanų dvikovos.

Dviejuose didesniuosiuose „Galaxy S10“ telefonuose pirštų atspaudų skaitytuvas turėtų būti įmontuotas tiesiai ekrane, mažiausiame šis komponentas bus perkeltas ant telefono briaunos. Veikiausiai tai reiškia, kad skirtumų tarp šios serijos įrenginių bus ir daugiau – galimai ir našumo, ir kito funkcionalumo atžvilgiu. „Galaxy S9“ yra siūlomi su 5,8 ir 6,2 colių įstrižainės ekranais ir nežymiai besiskiriančiomis techninėmis charakteristikomis (pvz., didesniame telefone yra daugiau darbinės atminties ir dvigubos kameros sistema nugarėlėje).

M.Chi-Kuo jau yra užsitarnavęs itin patikimo „Apple“ planų prognozuotojo reputaciją: informaciją jis gauna iš „Apple“ tiekimo grandinės. Bet pastaruoju metu jis vis daugiau šneka ir apie „Samsung“ planus – ir iki šiol klysta labai nedaug. Be to, M.Chi-Kuo nėra vienintelis šaltinis, kuris prognozuoja, kad „Samsung“ telefonai atsirakins pirštu liečiant ekraną. „Business Insider“, cituojantys šį analitiką, rašo, kad veikiausiai „Samsung“ mes milžiniškas reklamines lėšas tam, kad išpopuliarintų tokį telefono būdą ir parodytų jo pranašumą prieš „Apple“ naudojamą „FaceID“ - vartotojo atpažinimą pagal veidą.

Dar vienas ganėtinai šviežias gandas byloja, kad „Galaxy S10“ telefonai gali būti net su penkiomis kameromis: nugarėlėje esančių kamerų sistemą gali papildyti plataus kampo objektyvas, o priekyje atsiras antra kamera, leisianti asmenukėms suteikti portreto savybių.

M.Chi-Kuo prognozuoja, kad visi trys „Apple“ telefonai, kurių pristatymo laukiama šį rugsėjį, savo išvaizda iš esmės primins „iPhone X“ - su minimaliai ekrano plotą mažinančiais rėmeliais iš visų pusių ir išpjova viršuje bei „FaceID“ jutiklių sistema. Tai šiek tiek apsunkins „Samsung“ pozicijas: jeigu „iPhone 8“ karta nedaug kuo skiriasi nuo „iPhone 6“, pristatytų dar 2014 metais, tai šiemet tikrai gali atsirasti daug vartotojų, kuriuos suvilios ne tik patobulintas funkcionalumas, bet ir smarkiai pasikeisiantis dizainas.

Be to, „Galaxy S10“ teks dar gana ilgai palūkėti. Paprastai „Samsung“ šios serijos gaminius pristato vasario pabaigoje. Tuo tarpu rugpjūčio 9 dieną laukiama „Galaxy Note 9“ pristatymo, tačiau iš jo revoliucinių naujovių nesitikima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento