Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„General Financing“ pradėjo teikti pirkimo išsimokėtinai paslaugas internetu realiu laiku

Finansų įstaiga „General Financing“ pirmoji rinkoje pirkimo išsimokėtinai paslaugas pradėjo teikti internetu realiu laiku: visas finansavimo sandoris sudaromas ir reikalingi dokumentai pasirašomi elektroninėje erdvėje. Elektroniniu būdu prekes išsimokėtinai per „General Financing“ dabar galima įsigyti el. parduotuvėse Topocentras.lt bei Azon.lt.
Gyventojai apsiperka uzsienio e parduotuvese
Prekyba internetu / Rinkom nuotr.

„Elektroninės prekybos apimtys Lietuvoje nuolat auga, žmonių poreikis elektroninėje erdvėje ne tik pirkti prekes, bet ir naudotis kitomis jiems aktualiomis paslaugomis nuolat didėja. Eidami koja kojon su vartojimo tendencijomis ir atsižvelgdami į klientų poreikius, pirkimo išsimokėtinai paslaugą pritaikėme elektroninei erdvei ir ją pradėjome teikti internetu“, – teigia „General Financing“ generalinis direktorius Konstantinas Balakinas.

Elektronines parduotuves Topocentras.lt ir Azon.lt valdančios bendrovės „TC prekyba“ e. prekybos vadovė Gailė Rusteikaitė mano, kad naujoji paslauga puikiai atitiks pirkėjų, perkančių internetu, lūkesčius. „Patogumas yra pagrindinė priežastis, dėl ko mes ypatingai vertiname naująjį „General Financing“ internetinį sandorio sudarymo būdą“, – sako G. Rusteikaitė.

Apsipirkdamas interneto parduotuvėje ir norėdamas prekę įsigyti išsimokėtinai, klientas dabar tai gali atlikti neišeidamas iš namų. Nereikia siųsti asmens dokumentų kopijų pardavėjui, nes pirkimo išsimokėtinai sandorį ir visus kitus reikalingus dokumentus jis pasirašo elektroniniu būdu, kuris turi tokią pat teisinę galią kaip ir fizinis parašas ant popierinės sutarties. Visas pirkimo išsimokėtinai sandorio per „General Financing“ sudarymo procesas elektroninėje erdvėje užtrunka iki 15 minučių. „Pirkdamas prekę išsimokėtinai internetu klientas sutaupo tikrai nemažai laiko, lyginant su fiziniu prekės įsigijimu išsimokėtinai parduotuvėje – tai labai didelis privalumas, žinant nuolat augantį lietuvių gyvenimo tempą“, – įsitikinusi G. Rusteikaitė.

„General Financing“ sieks, kad netolimoje ateityje jos teikiama elektronine pirkimo išsimokėtinai paslauga galėtų pasinaudoti visų pagrindinių šalies elektroninių parduotuvių klientai. Be to, naujasis bendrovės pirkimo išsimokėtinai įrankis bus toliau tobulinamas: bus didinamas elektroninio dokumentų pasirašymo būdų skaičius, atsiras galimybė elektroniniu būdu sumokėti avansą. „Turime platų ir stiprų fizinių savo paslaugų teikimo vietų tinklą. Atsiradus saviems elektroniniams paslaugų teikimo kanalams, juos taip pat intensyviai vystysime bei stiprinsime ir sieksime tapti kreditavimo paslaugų per elektroninius kanalus lyderiais“, – teigia K. Balakinas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas