Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Huawei“ pristatė naujausią savo išmaniųjų telefonų seriją P30: žiūrėkite transliacijos įrašą

Šiandien Kinijos įmonė „Huawei“ perrašė fotografijos taisykles: būtent toks yra šūkis, kurį „Huawei“ sieja su naująja savo telefonų serija P30, kurioje yra „paprastasis“ modelis ir „Pro“ pažymėtas flagmanas, pasiūlysiantis iki šiol nematytų telefoninės fotografijos galimybių. Siūlome stebėti naujųjų įrenginių pristatymo tiesioginės transliacijos įrašą.
„Huawei P30“ serijos telefonų pristatymo užsklanda
„Huawei P30“ serijos telefonų pristatymo užsklanda / Stopkadras

Tiesioginė transliacija iš Paryžiaus vyko nuo 15:00 Lietuvos laiku.

VIDEO: Huawei P30 Series

Dar tiesioginio pristatymo metu skaitytojams pateikėme staigmeną: publikavome išankstinę „Huawei P30 Pro“ apžvalgą.

„Huawei“ vadovas Richardas Yu pristatymo metu kiek pasišaipė iš konkurentų: „Galaxy“ negali nufotografuoti galaktikos“. Nes jo pateiktoje naktinės fotografijos demonstracijoje „Samsung Galaxy S10+“ juodame fone nufotografavo kelis šviesius taškučius , tose vietose, kur turėtų būti ryškiausios žvaigždės. Tuo tarpu „Huawei P30 Pro“ pateikė fantastišką Paukščių tako vaizdą – su daugybe žvaigždžių ir fantastiška mėlyna bei violetine dangaus spalva.

O tuo tarpu svetainė „DxOmark“ pateikė profesionalų „Huawei P30 Pro“ kameros kokybės įvertinimą: 112 balų, asmenukių kamerai skiriant 89 balus. Tai reiškia, kad profesionalų vertinimu „Huawei“ įrenginių asmenukių kamera dar neprilygsta „Samsung“ siūlomoms galimybėms, tačiau kinai ir vėl tvirtai išsiveržė į pirmą poziciją reitinguose. Tiesa, šįkart skirtumas ne toks didelis, kaip praėjusiais metais, todėl reikia manyti, kad konkurentai šį atsilikimą ganėtinai greitai sumažins (nors labai sunku tikėtis, kad pasiūlys bent panašios kokybės naktinę fotografiją).

Kartu su telefonais "Huawei" pristatė išmaniųjų laikrodžių seriją, sportininkams skirtas ausines, kurias galima įkrauti tiesiai iš telefono ir išmaniuosius akinius, kurie savo dizainu nedaug tesiskiria nuo įprastinių regą koreguojančių ar saulės akinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas