Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečiams visos komunikacijos paslaugos siūlomos iš vienų rankų

Bendrovė „Mikrovisatos TV“ savo klientams pristato naują paslaugą „Duetas“, leisiančią telekomunikacijų paslaugas gauti iš vienų rankų. Ši, kaip teigiama, kainuosianti pigiau, paslauga – dalis pokyčių, vykstančių po lapkritį sudaryto sandorio – bendrovės „Mikrovisatos TV“ prisijungimo prie telekomunikacijų bendrovių grupės CGATES.
Technologijos
Technologijos / 123rf nuotr.

„Mikrovisatos TV“ atstovai teigia, kad yra vienintelė bendrovė Kaune, kuri savo vartotojams gali pasiūlyti gerą šviesolaidinio interneto ir skaitmeninės TV derinį. „Klientams, pasirinkusiems paslaugą „Duetas“, suteikiame galimybę už televizijos bei interneto paslaugas mokėti mažiau ir tai – ne vienintelis teigiamas pokytis, – sako „Mikrovisatos TV“ vykdantysis direktorius Mindaugas Anilionis. – Prisijungę prie CGATES, tapome antru didžiausiu fiksuotojo interneto ir mokamos televizijos paslaugų teikėju Lietuvoje.“

Šiais metais įmonių grupė į veiklos plėtrą ketina investuoti 12 mln. Lt, kurių didžioji dalis bus skirta paslaugų kokybei gerinti, šviesolaidinio interneto tinklui plėsti bei užtikrinti naujų skaitmeninės antžeminės televizijos programų transliavimą.

1991 m. veiklą pradėjusi UAB „Cgates" teikia šviesolaidinio interneto ryšio ir skaitmeninės bei kabelinės televizijos paslaugas. „Mikrovisatos TV“ prisijungus prie „Cgates“, „Cgates“ grupė yra didžiausia po TEO fiksuoto interneto paslaugų teikėja ir, Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, sparčiausiai auganti skaitmeninės televizijos operatorė Lietuvoje. Nuo šiol „Cgates“ kartu su „Mikrovisatos TV“ teikia paslaugas  500 tūkst. gyventojų Kaune, Vilniuje ir Pietų Lietuvoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas