Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukiamiausi 2016-ųjų kompiuteriniai žaidimai

Žaidimų gerbėjams praėję metai buvo tiesiog puikūs. Nors per metus nesulaukėme nė vieno industriją iš pamatų sukrėtusio projekto, dauguma šiemet pasirodžiusių žaidimų pateisino bent jau savo gerbėjų lūkesčius.

Žvelgiant į prabėgusius metus retrospektyviai, ko gero, dauguma žaidėjų pritartų minčiai, kad lūkesčius išties pranoko vos keli pernai metų projektai ir dauguma jų nebuvo kuriami didžiosiose studijose. Kad ir kaip  būtų, tokie žaidimai, kaip lenkų „The Witcher 3“ sukėlė nemenką šurmulį ir suteikė žaidėjams šimtus puikaus nuotykio valandų.

Puikiai startavo ir „Fallout 4“, „Metal Gear Solid“ serijų žaidimai, pernykštę dalį pranoko ir naujas „Assassins Creed“ serijos žaidimas. Atviro pasaulio žaidimų mėgėjai turėjo kur paklajoti, nors galbūt ir nerado ryškaus favorito. Panaši situacija ir daugumoje kitų žanrų. Mėgėjai pakovoti internete tikrai įvertino tiek naują  žaidimą „Heroes of the Storm“, tiek DICE studijos mėginimą atgaivinti epiškiausius „Žvaigždžių Karų“ mūšius.

2015-aisiais sulaukėme daugybės žaidimų kuriuos buvo verta pažaisti, tačiau retas jų įkvėpė svajoms apie ateitį. 2016-aisiais situacija turėtų keistis ir gan radikaliai. 

Žemiau esančiame video reportaže apžvelgiame visą pluoštą kitąmet pasirodysiančių žaidimų. Aptarsime labiausiai laukiamus ir trokštamus tęsinius, taip pat mesime akį į kiek netikėtus žaidimų anonsus.

Kviečiame susipažinti su įdomiausiais 2016-ųjų metų projektais, tiek tuos kurie laukia galimybės nerti į naujus, adrenalino kupinus nuotykius, tiek ir tuos, kurie žaidimų ateitį mato virtualios realybės ar menininkų rankose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito