Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Legendinis „Cybertruck“ grįžo: „Tesla“ parodė naujus vaizdus

Sekmadienį „Tesla“ vyriausiasis dizaineris Franzas von Holzhausenas Peterseno automobilių muziejuje Kalifornijoje parodė laukiamą automobilių gamintojo „Cybertruck“ pikapą, praneša „Business Insider“.
Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck / Tesla nuotr.

Socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtuose vaizdo įrašuose iš renginio „Electrified Cars & Coffee“ išryškėjo kai kurie naujausi elektrinio pikapo, kuris rinkoje turėtų pasirodyti vėliau šiais metais, atnaujinimai, įskaitant elektroninį jo dangtį ir tai, kaip patekti į transporto priemonę.

Viename renginio vaizdo įraše parodyta daugiau „Tesla Cybertruck“ bagažinės, kurios dangtis slankioja pirmyn ir atgal vieno mygtuko paspaudimu.

Kitame vaizdo įraše dar atidžiau apžvelgiama automobilio bagažinė ir tai, kas atrodo kaip įkrovimo prievadas palei elektrinio pikapo šoną.

F.Von Holzhausenas parodė, kaip rankiniu būdu atidaryti nerūdijančio plieno duris, kurios vizualiai neturi rankenėlės. Tą padaryti galima paspaudus nedidelį mygtuką šalia lango krašto.

Ankstesniuose transporto priemonės prototipuose atrodė, kad palei automobilio šoną yra durų rankena, kuri iššokdavo panašiai kaip „Model S“ durų rankenos. Tačiau „Tesla“ vadovas Elonas Muskas pirmą kartą paskelbė, kad 2021 m. transporto priemonė neturės durų rankenų.

„Automobilis jus atpažįsta ir atidaro duris“, – rašė jis „Twitter“.

Priekinis langas taip pat gali nusileisti iki pat galo.

Vadovas pademonstravo automobilio galinių ratų valdymą ir mobilumą automobilių stovėjimo aikštelėje.

E.Muskas „Twitter“ tinkle teigė, kad automobilis bus „nuostabus dėl veržlaus valdymo ir staigių posūkių“.

Ne viskas transporto priemonėje buvo taip pat elegantiška, kaip jos nerūdijančio plieno durys. Iš renginio nuotraukų matyti, kad „Cybertruck“, atrodo, vis dar turi pastebimai gremėzdišką priekinio stiklo valytuvą.

„Tesla“ vadovas yra sakęs, kad automobilių gamintojas planuoja išleisti savo „Cybertruck“ vėliau šiais metais, o per „Tesla“ ketvirčio pelno pokalbį balandį patvirtino, kad tikisi pradėti tiekimą iki metų pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas