Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„McLaren“ ieško greičiausio pasaulyje kompiuterinių žaidimų lenktynininko – siūlys darbą

„McLaren“ tapo pirmąja „Formulės 1“ komanda, kuri įžengė į elektroninio sporto rinką. Praėjusią savaitę kompanija paskelbė, kad kartu su „Logitech G“ ketina surengti virtualų lenktynių čempionatą virtualiems lenktynininkams, o jų nugalėtojas bus apdovanotas išskirtiniu kontraktu su pačia „McLaren“ komanda.
Lenktynių simuliatoriaus vairas
Lenktynių simuliatoriaus vairas / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Lenktynės McLaren

Varžybų formatas į turnyrą ketina sukviesti geriausius virtualios erdvės lenktynininkus iš viso pasaulio, žaidžiančius skirtingus žaidimus skirtingose žaidimų platformose. Kaip patys varžybų rengėjai tikina, norima išrinkti ne tik greičiausią vienos platformos ar vieno žaidimo žaidėją, tačiau išrinkti geriausią iš geriausių.

VIDEO: Introducing World's Fastest Gamer

Turnyro laimėtojui bus pasiūlytas vienerių metų trukmės kontraktas su „McLaren“ ekipa dirbant jų oficialiu simuliacijų lenktynininku, tad jo lauks darbas su komandos inžinieriais, kelionės po įvairiausias pasaulio Grand Prix trasas tobulinant „McLaren“ bolidus ir ilgi pokalbiai kartu su profesionaliais F1 vairuotojais Fernando Alonso bei Stoffeliu Vandoorne.

Ši neeilinė atranka ir virtualios lenktynės bus transliuojamos specialiai šioms varžyboms sukurtame Youtube kanale ir Facebook puslapyje. Kaip pranešama, 6 finalininkai bus atrinkti lenktynių žaidimų ir Formulės 1 ekspertų grupės nuomone, o likusios 4 vietos bus išdalintos kvalifikaciniuose turnyruose, kurių pradžia numatomą jau šią vasarą.

Didysis finalas įvyks rudenį, „McLaren Technology“ centre, Jungtinėje Karalystėje, kur 10 geriausių virtualių lenktynininkų susigrums tarpusavyje žaisdami įvairiausius šiuolaikinius lenktynių simuliatorius, naudodamiesi „Logitech G Driving Force“ virtualių lenktynių įranga. Tiesa, lenktynės nebus vienintelis dalyvių testas – finalininkai turės pademonstruoti savo inžinerijos žinias ir fizinius bei protinius gabumus reikalingus simuliacinio lenktynininko darbui.

VIDEO: World's Fastest Gamer: Explain the Game

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas