Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nokia“ rugsėjo 7 dieną žada kažką nepaprasto

Kompanijai „Nokia“ atėjo sunkūs laikai – vis daugiau klientų renkasi konkurentų produktus, akcijų kaina krenta, o gamyklos uždaromos, darbuotojai netenka darbų. Faktas, kad suomiai turi sukurti kažką tokio, kas galėtų sugrąžinti „Nokia“ lyderės pozicijas ir panašu, kad ši kompanija jau turi tokį produktą, nes „Nokia“ žada, kad rugsėjo 7 dieną mes pamatysime kažką nepaprasto, įspūdingo.
„Nokia“
„Nokia“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ar tai naujieji „Lumia“ telefonai su „Windows Phone 8“? O gal tai bus „Nokia“ planšetė?

Faktas, kad tai bus naujas įrenginys, nes rugsėjo 5–6 dienomis vyks „Nokia World“ renginys, kuriame „Nokia“ turėtų pristatyti naujus savo įrenginius.

Taip pat reklaminiame „Nokia“ šiame stende yra QR kodas, kurį nuskaičius patenkama į „Nokia Graffiti Me“ svetainę, kur galima įkelti nuotrauką ir paversti ją į grafitį. Be to, toje svetainėje užsimenama apie naują „Nokia“ parduotuvę. Tiesa, kokia tai parduotuvė, kur ji bus ir kita išsamesnė informacija apie „kažką įspūdingo“ ten nepateikta.

Taigi jeigu „Nokia“ pristatys kažką naujo rugsėjo 5–6 dienomis, galima spėti, kad naujasis „Nokia“ įrenginys parduotuvėse atsidurs jau rugsėjo 7 dieną. Tai skamba neįtikėtinai, tačiau toks dalykas yra įmanomas – būnant tokioje pozicijoje, kokioje dabar yra ši kompanija, laukti negalima.

Parengė FWD.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas