Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Norfa“ susidūrė su programišiais: įspėja klientus nesidalinti asmeniniais duomenimis

„Norfos“ prekybos tinklas pranešė, kad šią naktį buvo nulaužta jos „Instagram“ paskyra, tačiau po kelių valandų ją pavyko atgauti.
„Hyper Norfa“ prekybos centras Vilniuje
„Hyper Norfa“ prekybos centras Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Šiąnakt „Norfa“ „Instagram“ paskyra buvo laikinai nulaužta programišių, todėl atsiprašome už turinį, kuriuo buvo pasidalinta mūsų vardu – juo dalinosi tie asmenys, kurie nulaužė paskyrą“, – feisbuke rašo „Norfa“.

Prekybos tinklas priduria, kad aktyviai bendraujant su „Meta“ paskyrą „Instagram“ socialine tinkle pavyko atgauti. Šią informaciją 15min patvirtino ir „Norfos“ atstovas Darius Ryliškis, pridūręs, kad paskyrą pavyko atgauti po kelių valandų.

„Norfa“ įspėja, kad sukčių, bandančių apsimesti prekybos tinklu, atakų padaugėjo, todėl įspėja klientus išlikti budriems.

„Pastaruoju metu nuolat susiduriame su sukčiavimo atvejais, kai „Facebook“ socialiniame tinkle apsimetama „Norfa“ susikuriant naujas paskyras panašiais pavadinimais, tačiau „Instagram“ toks atvejis pirmas.

Raginame išlikti budriems ir neįsitraukti į bet kokią neaiškią veiklą, kurioje prašoma spausti įtartinas nuorodas iš neaiškių šaltinių ar tuo labiau dalintis savo asmeniniais duomenimis, banko prisijungimais. Pastebėjus įtartiną veiklą mūsų vardu, apie tai būtinai praneškite mums. Dėkojame!“, – įspėja prekybos tinklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas