Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmosios „iPhone 11“ nakties rezultatai: patraukliausi „obuoliai“ – žali ir brangūs

Penktadienį, iš karto po vidurnakčio Lietuvoje buvo pradėti priiminėti išankstiniai „iPhone 11“ serijos telefonų užsakymai, o ryšio operatorius „Telia“ jau skelbia pirmuosius įdomiuosius statistinius duomenis: patraukliausi telefonai yra žalios spalvos, o „Pro“ modeliai pirkėjus domina labiau už paprastąjį „iPhone 11“, rašoma pranešime spaudai.
„iPhone 11 Pro“ telefonų nugarėlės
„iPhone 11 Pro“ telefonų nugarėlės / „Scanpix“/AP nuotr.

„Pastaraisiais metais matėme, kaip įvairių gamintojų išmanieji flagmanai stebino pirkėjus, tačiau tik „iPhone“ lieka nepralenkiami pagal išankstinės prekybos rezultatus ir žmonių susidomėjimą. Daugiau kaip dešimtmetį esame oficialūs „Apple iPhone“ produkcijos platintojai Lietuvoje ir šiemet ne išimtis - matome didžiulį susidomėjimo naujaisiais „iPhone 11“ serijos telefonais“, - sako Rimantė Marcišauskienė, „Telia“ telefonų kategorijos vadovė.

Nuo vidurnakčio iki penktadienio ryto didžiausio Lietuvos pirkėjų susidomėjimo sulaukė „iPhone 11 Pro“, iš kurių labiausiai žmonės pirko tik šiemet pristatytos tamsiai žalios spalvos telefonus. Ne daug nuo jų atsiliko ir didžiausi šios serijos telefonai – „iPhone 11 Pro Max”. Mėgstamiausi – taip pat žali. Mažiausio susidomėjimo išankstinės prekybos metu kol kas sulaukė pigiausias „Apple“ gaminys – „iPhone 11“.

Perkant iš „Telia“, „iPhone 11“ kainuoja nuo 819 eurų (kaina per vieną naktį, įvertinus konkurentų pasiūlymus, sumažinta 10 eurų), „iPhone 11 Pro“ – nuo 1179 eur, o „iPhone 11 Pro Max“ – nuo 1279 eurų. Didžiausios atminties – 512 GB „iPhone 11 Pro Max“ kainuoja 1679 eurus. Papildomai „Telia“ savo e. parduotuvėje su specialiu kodu siūlys įsigyti „iPod“ ausines už 153 eurus (standartinė jų kaina – 179 eurai). Be to, įsigyjant iš „Telia“ naują telefoną, už atneštą seną galima gauti iki 450 eurų.

Iš anksto užsakyti „iPhone 11“ pirkėjų rankose atsidurs nuo rugsėjo 27 dienos, tuomet numatoma pradėti ir jų prekybą „Telia“ salonuose.

Lietuvoje „Apple“ telefonais pradėta prekiauti 2008-aisiais, kai tuometinė „Omnitel“ (dabar – „Telia“) tapo pirmąja oficialia „Apple iPhone“ produkcijos platintoja šalyje ir pasiūlė įsigyti „iPhone 3G“ modelius. Šiuo metu Lietuvoje „iPhone“ telefonai sudaro daugiau negu dešimtadalį išmaniųjų telefonų rinkos, rodo tyrimų bendrovės BRC duomenys. Tiesa, „Telia“ tinkle „iPhone“ dalis tarp visų išmaniųjų yra dukart didesnė ir siekia apie penktadalį visų mobiliųjų įrenginių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas