Sportas gyvai

„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais

Įsitikinkite, koks neprilygstamas yra „POCO F6 Pro“ našumas, o „POCO F6“ – veikimo sparta. Diegdami pažangias technologijas, „POCO“ taip pat pristato savo pirmąjį „Pad“.
„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais
„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais / ELKO grupės archyvo nuotr.

Lietuva, Vilnius, 2024 m. birželio 12 d. – „POCO“, populiarus technologijų prekių ženklas, vertinamas jaunimo, keičia mobiliųjų prietaisų pavyzdinį segmentą, pristatydami naująją „POCO F6“ seriją, pasižyminčią dideliu našumu ir patobulinimais, kurie pradžiugins toliau pažengusius žaidėjus, mėgėjus fotografuoti ir apskritai visus technologijų mėgėjus.

Įdiegus naująjį mikroschemų rinkinį „Snapdragon® 8 Gen 2“, užtikrinantį spartesnį veikimą, „POCO F6 Pro“ visais atžvilgiais yra flagmanas. Jo ekranas yra 6,67 colio itin ryškus WQHD+ 120 Hz „Flow AMOLED“ su labai plonu rėmeliu, vaizdas, regimas šiame ekrane, suteikia visiško įsitraukimo patirtį. „POCO F6“ yra flagmanas pagal našumą, kurį lemia sparta. Jame įdiegtos labai lauktos technologijos „Snapdragon® 8s Gen 3“ su „WildBoost Optimization 3.0“ ir „LiquidCool 4.0“, sukurtos tam, kad ištikimiems žaidėjams būtų suteikta geriausia žaidimų patirtis.

„POCO“ – daugiau nei išmaniųjų telefonų prekių ženklas. Daugiausia dėmesio skirdama nuostabioms pažangioms technologijoms, dabar bendrovė pristatė savo pirmąją planšetę, skirtą laisvalaikio pramogoms. 12,1 colio 120 Hz 2,5 tūkst. taškų raiškos didžiulis ekranas ir dizainas, dėl kurio planšetė lengvai nešiojama – „POCO Pad“ funkcijos pagerina darbą ir žaidimus.

ELKO grupės archyvo nuotr./„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais
ELKO grupės archyvo nuotr./„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais

POCO F6 Pro: „HyperPower“ tobulintas, kad vaizdas ir veikimas būtų pavyzdiniai

Naujasis „POCO F6 Pro“ yra visais atžvilgiais flagmanas, priartėjantis prie aukščiausios klasės našių telefonų. Jis yra su pavyzdiniu WQHD+ 120 Hz „Flow AMOLED“ ekranu (2 tūkst. taškų raiška, 4 000 nitų didžiausias ryškumas, 3 840 Hz PWM pritemdymas1, suteiktas akių apsaugos sertifikatas „TÜV Rheinland“. Dėl didesnio ekrano aiškumo vaizdas yra ryškus net ir priartinus smulkias detales, o žiūrėjimo patirtis yra tokia įtraukianti, kokia tik gali būti.

Įdiegus „Snapdragon® 8 Gen 2“, „POCO F6 Pro“ yra su „Xiaomi HyperOS“ operacine sistema, dideliu atminties kiekiu ir saugyklos talpa – užtikrinamas spartesnis veikimas ir ryšys bei didesnis energijos vartojimo efektyvumas.

„POCO F6 Pro“ gali pasigirti geriausia kameros jutiklių sistema, skirta POCO asortimentui, dėl kurios detalės aiškesnės net fotografuojant sudėtingomis sąlygomis. Naujoji technologija „Dual Native ISO Fusion“ su didelio ir mažo stiprinimo kanalu lemia tai, kad didžiausias ekspozicijos skirtumas gali būti iki 16 kartų. Naudotojas gali fotografuoti vaizdus su dideliu šviesos ir tamsos kontrastu, kad gautų idealų kūrybinį rezultatą.

Pagaukite tobulą akimirką, naudodamiesi „Burst Mode 2.0“ kūrybines galimybes didinančiomis funkcijomis. Įdiegus algoritmą „POCO Imaging Engine“, gerokai optimizuotas įkrovimo ir skaičiavimo greitis, todėl svarbiausios akimirkos užfiksuojamos greitai ir aiškiai. Naujasis algoritmas „Ultra Night“ suteikia galimybę matyti naktį, įamžinti aiškius ir ryškius vaizdus, perteikti spalvas, nes galima dirbtiniu intelektu pagrįsta daugelio kadrų sintezė. Pažangiausios funkcijos suteikia galimybę eksperimentuoti fotografuojant vakare.

ELKO grupės archyvo nuotr./„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais
ELKO grupės archyvo nuotr./„Poco“ kuria naują pavyzdinį rinkos segmentą su naujausios kartos F serijos modeliais

Juodos arba baltos spalvos „POCO F6 Pro“ yra su stiklu, kuris toks lygus, kad net švelnus, su išlenktais kraštais, o 5 000 mAh baterijos teikiamos energijos užtenka visai dienai. Kai telefoną reikės įkrauti, su išmaniuoju adapteriu „HyperCharge“ (120 W) įkrausite iki 100 % vos per 19 min.2.

POCO F6: ypatinga sparta, palaikoma pažangios Snapdragon® 8s Gen 3

„POCO F6“ siūlo pavyzdinę mobiliųjų žaidimų patirtį, kurią užtikrina naujausias itin lauktas procesorius „Snapdragon®“. Pagrindinis dėmesys skiriamas procesoriaus ir dirbtinio intelekto galimybėms, todėl pagrindinis procesoriaus branduolys (X4) užtikrina didžiausią našumą. „POCO F6“, kurio programinės įrangos įvertinimo „AnTuTu“ rezultatas viršija 1,53 mln.3, aplenkia daugumą šio segmento išmaniųjų telefonų dėl sklandaus, lengvai valdomo ir visapusiškai gero veikimo.

„POCO“ įdiegus „WildBoost Optimization 3.0“, pasinersite į geriausią, kokia tik įmanoma, žaidimo patirtį. Dėl naujausios kartos „WildBoost“ programinės įrangos funkcionalumas pakyla į naują lygmenį, įdiegtas algoritmas net žaidžiant labai populiarų žaidimą „Genshin Impact“ užtikrina 1,5 tūkst. taškų raišką, todėl vizuali patirtis tampa kaip niekad įspūdinga. „Snapdragon® 8 Gen 3“ dirbtinio intelekto galimybės užtikrina didesnį energijos vartojimo efektyvumą ir žemesnę temperatūrą – žaidimo galimybės tiesiog puikios. Siekiant užtikrinti dar ilgesnę žaidimo trukmę, naujausia technologija „LiquidCool“ yra su įdiegta nauja sistema „IceLoop“, dėl kurios pagerėja garų ir skysčio cirkuliacija, pašalinama šiluma ir pagerinamas jos išsklaidymas.

„POCO F6“ taip pat pristato pirmąjį „CrystalRes“ ekraną (serija „POCO F“). Itin ryškus pavyzdinės kokybės 6,67 colio ekranas „Flow AMOLED DotDisplay“ pasižymi tokiais ypatumais kaip 120 Hz atnaujinimo dažnis, 2 400 nitų didžiausias ryškumas ir 68 milijardais atspalvių – mėgaukitės 1,5 tūkst. taškų raiškos kokybe. Itin plonas rėmelis ir 94,27 % ekrano ir korpuso santykis prisideda prie to, kad patirtis žiūrint vaizdo įrašus, žaidžiant ar skaitant internete yra išties įtraukianti. Sertifikatas „TÜV Rheinland“ ir serifikatai, patvirtinantys, kad ekranui nebūdingas mirgėjimas ir nėra sutrikdomas cirkadinis ritmas, užtikrina, kad saugu žiūrėti į ekraną ilgą laiką.

Kaip alternatyvą žaidimų jauduliui, kad fotografavimo patirtis būtų tokia pat jaudinanti, „POCO F6“ sukurtas su 50 MP triguba kamera (itin platus IMX882 jutiklis, didelė F/1,59 diafragma, įleidžianti daugiau šviesos), suteikiančia galimybę padaryti aukštos kokybės nuotraukas dienos šviesoje ir, kas yra labai svarbu, naktį. „POCO F6“ yra su stabilizavimo funkcijomis OIS ir EIS, kurios dabar jau F serijos standartas. Pavyzdinės vaizdo įrašymo funkcijos suteikia galimybę padaryti 4 tūkst. taškų raiškos kokybės įrašus (60 FPS), kaip kine filmuojant dideliu kadrų dažniu. Naudojant galingai veikiančių mikroschemų rinkinį „Motion Tracking Focus 2.0“ galima taip nufotografuoti judančius žmones, gyvūnus ir vabzdžius, kad bus patenkintas reikliausias gamtos fotografas.

Galimi trys skirtingų spalvų variantai: juodos, žalios arba visiškai naujos titano spalvos „POCO F6“ yra su galinga 5 000 mAh baterija. 90 W turbininis įkrovimas reiškia tai, kad 100 % įkrausite per maždaug 30 min. ir visada būsite viskam pasirengę4 5.

„Technologijų pažanga milžiniška, todėl dabar rinkoje reikia visapusiškai našių išmaniųjų telefonų, kurių kaina būtų taip pat patraukli. „POCO F6 Pro“ pasižymi pavyzdiniu veikimu ir suteikia neprilygstamas patirtis, tai be galo vertingas šiais metais kainų segmente pasirodęs prietaisas. „POCO F6“ suderinta naujausia techninė ir programinė įranga, kad būtų užtikrinta aukščiausio lygio žaidimo patirtis. Išleisdami savo F6 seriją, kreipėme dėmesį į kiekvieną dalyką, dėl kurio išmanusis telefonas taptų flagmanu, ir siekėme nustatyti naujus standartus toje srityje“, – paaiškino Angus Ng, „POCO Global“ gaminių rinkodaros vadovas.

Pristatome pirmąjį „POCO Pad“ – siūlome pavyzdinio lygio pramogas

Pirmoji „POCO“ planšetė žada nuostabų laisvalaikį, bet taip pat suteiks efektyvumo jūsų darbo dienos metu. „POCO Pad“ yra su itin lygiu, aiškiu 12,1 colio, 120 Hz, 2,5 tūkst. taškų raiškos ekranu – vienas iš rečiausių derinių planšečių segmente. Esant 16:10 kraštinių santykiui, galite mėgautis plačiaekranio formato vaizdu, todėl patirtis bus visiškai įtraukianti ir tiesiog ideali, nesvarbu, ar žiūrėsite vaizdo įrašus, žaisite, ar skaitysite ir dirbsite su dokumentais. Sertifikatas „TÜV Rheinland“ reiškia trejopą akių apsaugą, galimą ilgesnį laiką žiūrėti į ekraną, ir tai nekenks akims. Nuostabią vaizdo kokybę atitinka puikus garsas iš keturių garsiakalbių, palaikomų „Dolby Atmos®“.

„POCO Pad“ sukurtas su „Snapdragon® 7s Gen 2“ procesoriumi, operacine sistema „Xiaomi HyperOS“, užtikrinančia ypač sklandų veikimą, prisidedantį prie to, kad padidėtų produktyvumas ir kūrybiškumas. Svarbu pabrėžti „Pad“ tarpusavio ryšio funkcionalumą („Home Screen+“, „Cross-device“ sąveika) ir valdymo bloko „Xiaomi Smart Hub“ užtikrinamą darbo produktyvumą. Turint tą pačią „POCO/Xiaomi“ paskyrą ir naudojantis „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“, „Home Screen+“ leidžia patogiai dalytis (funkcija „drag-and-drop“) turiniu, perkeliant iš vieno prietaiso į kitą, kai telefonas ir „Pad“ šalia. Prietaisų suderinamumas suteikia galimybę sklandžiai kopijuoti ir įklijuoti turinį. Suaktyvinus „Xiaomi Smart Hub“, vienu metu galima valdyti iki septynių prietaisų, įskaitant įvairius „Xiaomi AIoT“ prietaisus.

„POCO Pad“ su plonu metaliniu vientisos struktūros korpusu (pilkos arba mėlynos spalvos) idealiai tinka visur nešiotis. Esant didelei 10 000 mAh (tipinei) baterijai, galimas 33 W greitasis įkrovimas, užteks energijos ir dirbti, ir žaisti6 7. „POCO Pad“ pagerina jūsų pramogas, tačiau jį galima dar labiau papildyti, kad padidėtų jūsų darbo našumas. „POCO Pad“ klaviatūra suteikia kompiuterio lygio spausdinimo patirtį, o „POCO“ išmanusis rašiklis – sklandaus rašymo galimybę. Rašiklio daugiafunkcis ekrano nuotraukos ir rašymo mygtukas suteikia praktinę galimybę daryti ir redaguoti ekrano nuotraukas, atsidaryti programėlę „Mi Canvas“ ir rašyti bei piešti.

Gaminių pasiūla

„POCO F6 Pro“ bus galima įsigyti dviejų spalvų: juodos ir baltos. Jį taip pat bus galima įsigyti trijų variantų: 12 GB + 256 GB, 12 GB + 512 GB ir 16 GB + 1 TB.

„POCO F6“ yra trijų ryškių spalvų: juodos, žalios ir titano spalvos.

Jį bus galima įsigyti dviejų variantų: 8 GB + 256 GB ir 12 GB + 512 GB.

„POCO Pad“ yra dviejų ryškių spalvų: pilkos ir mėlynos.

Bus galima įsigyti tokį variantą: 8 GB + 256 GB.

*Kainos ir pasiūla įvairiose rinkose ir, atsižvelgiant į pardavimo kanalus, skiriasi. Žr. „POCO“ išsamią pardavimo informaciją, skirtą regionams, apie gaminių pasiūlą.

Atsakomybės apribojimas

  1. Nuolatinės srovės yra reguliuojamas didesnis ryškumas, o PWM (impulso pločio moduliacijos) – mažesnis ryškumas Ekranas palaiko maksimalų 3 840 Hz aukšto dažnio PWM pritemdymą, kai ekrano ryškumas yra mažesnis nei 24 nitai. Remkitės savo patirtimi.
  2. Per 19 min. iki 100 % – tai įkrovimo duomenys, kai naudojamas 120 W įkroviklis dėžutėje, rankiniu būdu suaktyvinus įkrovimo paspartinimo funkciją ir išjungus ekraną. Duomenys gauti iš „POCO“ vidaus laboratorijos, kai bandymo patalpos temperatūra yra maždaug 25 ℃. Tikrieji rezultatai gali skirtis dėl skirtingos bandymo aplinkos. Remkitės savo patirtimi.
  3. Duomenys gauti vidaus laboratorijose. Tikrieji rezultatai gali skirtis.
  4. Duomenys gauti vidaus laboratorijose. Tikrieji rezultatai gali skirtis.
  5. 90 W laidinis įkrovimas reiškia, kad adapterio išėjimo galia yra 90 W. Tikroji galia gali labai priklausyti nuo aplinkos.
  6. Dėžutėje nėra maitinimo adapterio. Maitinimo adapteris ir duomenų kabelis parduodami atskirai. Rekomenduojama naudoti „Xiaomi“ 33 W (A tipo) ar didesnės galios įkrovimo jungtį.
  7. 33 W laidinis įkrovimas reiškia, kad adapterio išėjimo galia yra 33 W. Tikroji galia gali labai priklausyti nuo aplinkos.

Apie „POCO“

„POCO“ yra naujai atsiradęs nepriklausomas prekių ženklas, susijęs su įmonių grupe „Xiaomi“. Šiuo metu „POCO“ jau pasiekė 98 pasaulio rinkas. „POCO“ filosofija: „Viskas, ko jums reikia, nieko, ko jums nereikia“ – verčia, tobulinant prekių ženklą, kreipti savo mokslinių tyrimų ir plėtros pastangas, atsižvelgiant į „POCO“ klientų reikalavimus ir atsiliepimus. Technologijų, kurių ištikimiausiems gerbėjams išties reikia, būtinybė demokratizuoja sprendimų priėmimą, kad būtų pagreitinta bendrovės raida ir patobulinti išmanieji telefonai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius