Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas „Samsung Galaxy A7“ su trim objektyvais nugarėlėje

Pietų Korėjos technologijų įmonė „Samsung“ pristatė vidutinės klasės išmanųjį „Galaxy A7“. Šis telefonas išsiskirs triguba kamera su 120 laipsnių apimančiu plataus kampo objektyvu, rašoma pranešime spaudai.
„Samsung Galaxy A7“
„Samsung Galaxy A7“ / Gamintojo nuotr.

„Naujausias „Galaxy A“ serijos šeimos narys dėl jame integruotos galingos trigubos kameros mūsų vartotojams leis į pasaulį pažvelgti plačiau ir suteiks progą užfiksuoti dar profesionalesnius vaizdus. Pristatydami net ir vidutinės klasės išmaniuosius siekiame savo klientams suteikti kuo daugiau pasirinkimo ir patogumo. Be tokių naujienų, kaip įrenginio šone integruotas pirštų antspaudų skaitytuvas, „Galaxy A7“ turi ir kitas svarbiausias flagmanų savybes ir funkcijas“, - sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas.

Platesnis pasaulio vaizdas su galinga triguba kamera

„Galaxy A7“ triguba galinė kamera turės naują net 120 laipsnių apimantį 8 MP raiškos itin plataus kampo objektyvą. Tad su šiuo išmaniuoju užfiksuotos nuotraukos, gamintojo tvirtinimu, niekuo nesiskirs nuo profesionalių plataus kampo fotografijų. O 24 MP raiškos ir 5 MP gylio objektyvai bei pažangi „Live Focus“ funkcija leis įrenginio savininkui pačiam kontroliuoti nuotraukos gylį ir išgauti „bokeh“ – suliejimo – efektą.

Patobulinta kamera leis įamžinti ryškius vaizdus net ir esant silpnam apšvietimui – esant prietemai 24 MP objektyvas, sujungdamas keturis pikselius į vieną, sumažins fiksuojamo vaizdo triukšmingumą. Triguboje kameroje integruotras vaizdo optimizatorius atpažįsta joje esančius atskirus elementus, juos suklasifikuoja ir sureguliuoja fotografijos spalvą, kontrastą bei ryškumą, taip padidinant tikimybę, kad nuotrauka bus kokybiška.

„Galaxy A7“ modelis turės asmenukėms pritaikytą 24 MP priekinę kamerą su reguliuojama LED blykste. „Selfie Focus“ funkcija ir profesionalų studijinį apšvietimą sukuriantis „Pro Lighting“ režimas leis užfiksuoti asmenukes su „bokeh“ efektu. Naujasis įrenginys taip pat turi įvairius nuotraukų redagavimo filtrus bei leidžia kurti personalizuotus emotikonus.

„Galaxy A7“ gamyboje panaudotas 6 colių „Super AMOLED“ technologijos „Infinity Display“ ekranas. Šis „Galaxy A“ serijos išmanusis taip pat palaiko erdvinio garso „Dolby Atmos“2 sistemą.

Naujasis įrenginys yra dengtas stiklu, jo šone integruotas pirštų antspaudų skaitytuvas, taip pat jame veiks asmeninis skaitmeninis asistentas „Bixby“. Vartotojai įrenginio spalvą galės pasirinkti iš keturių galimybių – mėlynos, juodos ir auksinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai