Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Samsung“ pristatė didelės talpos ir mažai kainuojančių SSD kaupiklių seriją

Pietų Korėjos įmonė „Samsung“ pristatė naujausią duomenų kaupiklių seriją „860 QVO“, skirtą kasdienėms reikmėms. Trys nauji vidinių kaupiklių modeliai pasižymi greitu bei patikimu duomenų siuntimu, o didžiausias iš jų yra 4TB talpos. Išskirtinė naujųjų produktų savybė – santykinai didelės spartos kaupiklio talpa už įkandamą kainą, rašoma pranešime spaudai.
„Samsung QVO 860“ duomenų kaupiklis
„Samsung QVO 860“ duomenų kaupiklis / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Samsung SSD

„Šiandien vartotojai kaupia, saugo ir dalinasi 4K raiškos vaizdo filmukais, aukščiausios grafikos žaidimais ir kitos didelės apimties duomenimis daug dažniau nei kada nors anksčiau. Todėl ne tik technologijų profesionalams, bet ir paprastiems vartotojams reikalingi talpesni ir našesni kaupikliai. Pristatydama naują „860 QVO“ talpyklą bendrovė ir toliau pirmauja pagal daugiau nei vieno terabaito talpos kaupiklių pasiūlą. Dabar dar daugiau vartotojų visame pasaulyje galės mėgautis greitesniu ir patikimesniu duomenų siuntimu“, – sakė Miroslavas Ramanavičius, „Samsung Electronics Baltics“ buitinės elektronikos pardavimų vadovas.

Dėl SATA sąsajos ir 2.5“ formato, „860 QVO“ duomenų kaupiklis tinka tiek nešiojamiems, tiek stacionariems kompiuteriams.

Naujieji kaupikliai sieks iki 520 MB/s nuosekliojo rašymo ir iki 550 MB/s nuosekliojo skaitymo spartą. Dėl 4 bitų V-NAND technologijos ir MJX valdiklio, „860 QVO“ kaupiklis veikia taip pat, kaip ir 3 bitų MLC tipo kaupikliai.

Patvarumu ir patikimumu pasižyminčiai „860 QVO“ talpyklai bus suteikiama ribota 3 metų arba rašymo iki 1440 įrašytų terabaitų (TBW) garantija 4 TB modeliui, 720 TBW ir 360 TBW garantijos atitinkamai 2 TB ir 1 TB versijoms.

„860 QVO“ modeliai prekybos vietose pasirodys jau gruodžio mėnesį. Gamintojo siūloma mažmeninė kaina 1 TB modeliui yra nuo 149,99 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas