Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Telia“ rinkodarai ir komunikacijai vadovaus V. Jurkonienė

Telekomunikacijų bendrovė „Telia Lietuva“ sujungė rinkodaros ir komunikacijos komandas – nauja Rinkodaros ir komunikacijos komandos vadove nuo 2024 metų sausio paskirta Vaida Jurkonienė, pranešė bendrovė.
"Telia Global Services Lithuania"
"Telia Global Services Lithuania" / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Telia Lietuvos“ vadovė Giedrė Kaminskaitė-Salters teigė, kad patvirtindama naująją struktūrą bendrovės vadovybė įsitikino, kad numatytos sinergijos tarp rinkodaros be komunikacijos komandų iš tiesų veiks.

„Nuo rugsėjo turėjome ne vieną progą suprasti, kad einame teisingu keliu. Vaidos kompetencijos, stipri lyderystė ir strateginė orientacija į vieningo prekės ženklo kūrimą prie to neabejotinai prisidės“, – pranešime teigė įmonės vadovė. 

V. Jurkonienė „Telia“ nuo 2014 metų buvo dirbo Rinkodaros skyriaus vadove. Spalio pabaigoje Birutei Eimontaitei palikus Komunikacijos skyriaus vadoves pareigas, jas laikinai ėjo V. Jurkonienė.

V. Jurkonienė yra vadovavusi bendram Rinkodaros ir komunikacijos padaliniui, buvo viena iš „Teo“ bei „Omnitel“ sujungimo bei naujo „Telia“ prekės ženklo įvedimo į Lietuvos rinką strategijos vadovių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi