Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TikTok“ aplenkė „YouTube“ pagal vidutinį žiūrėjimo laiką JAV ir JK

Naujoje ataskaitoje teigiama, kad programėlių naudotojai Jungtinėje Karalystėje ir JAV daugiau laiko praleidžia „TikTok“ nei „YouTube“.
„Tik Tok“ programėlė
„Tik Tok“ programėlė / 123RF.com nuotr.

Konkuruoja dėl pirmos vietos

Programėlių stebėsenos įmonės „App Annie“ duomenys rodo, kad „TikTok“ programėlėse vidutiniškai vienas naudotojas praleidžia daugiau laiko, o tai rodo didelį įsitraukimo lygį.

Tačiau „YouTube“ išlaiko pirmąją vietą pagal bendrą praleistą laiką, o ne pagal vienam naudotojui tenkantį laiką, nes iš viso turi daug daugiau naudotojų.

Apskaičiuota, kad „Google“ priklausanti vaizdo įrašų milžinė turi du milijardus mėnesinių naudotojų, o „TikTok“ naujausiais viešais duomenimis, 2020 m. viduryje jų buvo apie 700 milijonų.

„App Annie“ ataskaitoje pateikiamas „praleisto laiko“ rodiklis apima tik „Android“ telefonus, bet taip pat neapima Kinijos, kur „TikTok“, vietiniu pavadinimu „Douyin“, yra pagrindinė naudojama programėlė.

Tarp socialinių, bendravimo, nuotraukų, vaizdo įrašų ir pramogų programėlių „TikTok“ nuo 2020 m. užima daugiausiai parsisiunčiamų programėlių visame pasaulyje. Nuo praėjusių metų ji taip pat konkuruoja su „YouTube“ dėl pirmosios vietos pagal vartotojų išlaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas