„Xiaomi“ pristatė modernaus dizaino vidutinės klasės telefoną už labai kuklią kainą

Oficialiai pristatytas „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ telefonas, kurio galutinė išvaizda ir charakteristikos atitiko iki šiol sklandžiusius gandus. Naujasis telefonas yra gaminamas „Qualcomm Snapdragon 675“ platformos pagrindu, jame bus 48 MP raiškos galinė kamera ir iki 128 GB talpos vidinė atmintis.
„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“
„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ / Gamintojo nuotr.

Ir nors net šis įrenginio variantas kainuos santykinai nedaug, taupiausiems vartotojams sukurta to paties telefono versija be „Pro“ ženklelio, kurioje bus tik 12 MP raiškos galinės kameros jutiklis. Tiesa, tai reiškia, kad prieš perkant „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ reikia įdėmiau pasižiūrėti į charakteristikų aprašą.

„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ platformoje „Snapdragon 675“ bus 8 procesoriaus branduoliai, kurių dažnis gali pakilti iki 2 GHz, o grafikos posistemė bus „Adreno 512“.

48 MP kameros jutiklis yra „Sony IMX586“, kuris kiek geresnis už „Samsung GM1“ jutiklį, randamą „Xiaomi Redmi Note 7“ telefonuose.

Standartinėje „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ versijoje bus 4 GB darbinės atminties ir 64 GB nuolatinės atminties talpykla, kiek brangesnėje – 6 GB darbinės atminties ir 128 GB nuolatinės atminties. Be to, nuolatinę atmintį galima išplėsti „microSD“ kortele.

Gamintojo nuotr./„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“
Gamintojo nuotr./„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“

Telefone taip pat bus 4000 mAh talpos akumuliatorius, o ekranas bus 6.3 colio su 19.5:9 kraštinių santykiu ir 1080 x 2340 raiška. Ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 5“ stiklu. Ekrano viršuje galima matyti mažą lašo formos išpjovą, kuri stengsis kuo mažiau trukdyti.

„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ kaina Europoje turėtų būti apie 200 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento