Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaidimų kūrimo studija „SneakyBox“ atidaro padalinį Lenkijoje

„SneakyBox“, žaidimų kūrimo studija iš Kauno, su džiaugsmu praneša apie savo plėtrą į Lenkiją. Šalyje naujai įsteigus juridinį asmenį, „SneakyBox“ pradėjo statyti pamatus naujam verslo padaliniui, įskaitant aktyvų vietos talentų samdymą iš gyvybingo Lenkijos žaidimų kūrimo sektoriaus. Ši plėtra yra pagrindinė „SneakyBox“ strategijos, kuria siekiama išplėsti veiklą Europos žaidimų industrijoje, dalis, rašoma „SneakyBox“ pranešime spaudai.
„SneakyBox“
„SneakyBox“ / Bendrovės nuotr.

„Mes labai džiaugiamės galėdami pradėti burti naują komandą Lenkijoje, kuri pastaraisiais metais tapo tikru žaidimų kūrėjų lopšiu. Manome, kad Lenkija puikiai tinka naujam kompanijos etapui, kurio metu planuojame plėsti savo darbų apimtis, nes čia gyvena daug talentingų žaidimų kūrėjų. Siekiame auginti bei puoselėti savo tarptautinę komandą, unikalias kūrėjų perspektyvas, leidžiančias mums kurti žaidimus, kurie rezonuoja su pasauline auditorija ir išplėčia kūrybiškumo ribas,“ – komentuoja Liudas Ubarevičius, „SneakyBox“ bendraįkūrėjas ir vadovas.

Bendrovės nuotr./Liudas Ubarevičius
Bendrovės nuotr./Liudas Ubarevičius

Lenkija buvo pasirinkta dėl aukštos kvalifikacijos darbo jėgos ir stiprių techninių universitetų, kurie ruošia puikius talentus žaidimų kūrimo sektoriuje. „SneakyBox“ taip pat siekia stiprinti ryšius su Lenkijos žaidimų studijomis, remdamasi sėkmingu bendradarbiavimu su „Untold Tales“, pagrindiniu vietiniu partneriu, suvaidinusiu svarbų vaidmenį kuriant naują įmonės padalinį.

„Jau esame užmezgę tvirtus ryšius su vietos kompanijomis ir organizacijomis bei tikimės dar labiau įsitvirtinti šioje įdomioje rinkoje. Esame ne tik geografiškai artimi, bet ir dalijamės bendra istorija,“ – priduria Liudas.

Ateities planai ir pirmieji žingsniai

Artimiausiu metu „SneakyBox“ planuoja įkurti fizinį biurą Lenkijoje, kuriame įsikurs ir naujas kompanijos verslo padalinys. Pagrindinis dėmesys bus skiriamas žaidimų kūrimui ir bendradarbiavimui su vietinėmis studijomis. Kompanija planuoja įsilieti į Lenkijos žaidimų ekosistemą ir tikisi glaudžiai bendradarbiauti su vietos kūrėjais, kūrėjų asociacijomis.

Šį savaitgalį Poznanėje vykusio „Game Industry Conference“ renginio metu, „SneakyBox“ prisistatė vietos žaidimų kūrimo kompanijoms, dalyvavo diskusijose apie žaidimų industrijos ateitį Lenkijoje ir Europoje.

„SneakyBox“ taip pat pradėjo aktyvią talentų atranką šalyje ir kviečia prisijungti į komandą patyrusius žaidimų kūrėjus. Pasak Liudo Ubarevičius, lietuvių studija sulaukė didžiulio susidomėjimo ir jau vykdo pirmuosius darbo pokalbius su kandidatais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai