Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: itin šviesių erdvių sukurta didybė – parduodamas išskirtinis būstas „Misionierių soduose“

Tai išskirtinė galimybė įsikurti ypatingoje vietoje: itin šviesus ir saulėtas butas, didelės ir aukštos erdvės – lubų aukštis siekia net 4,5 m ir sukuria ypatingą atmosferą. „Šviesos ir aukščio visuma suteikia šiems apartamentams savotiškos didybės. Butas suprojektuotas komfortiškam poros gyvenimui, leidžiančiam pajusti harmoniją su aplinka“, – sako butikinės nekilnojamojo turto agentūros „Intos“ įkūrėja Julija Štaras.
Būstas „Misionierių sodų“ projekte
Būstas „Misionierių sodų“ projekte / Leono Garbačausko nuotr.

Vilniuje, Subačiaus gatvėje, prestižiniame „Misionierių sodų“ projekte parduodami 2020 m. statybos, 120 kv.m., trijų kambarių apartamentai, kainuojantys 1.260.000 Eur.

Šviesos neužgožiantis interjeras ir lengvumo pojūtis

Pasak Julijos Štaras, šio buto dizaino koncepcija buvo itin aiški nuo pat pradžių: „Buto savininkai norėjo išplanuoti erdvę neužgožiant šviesos, stengiantis kuo ergonomiškiau išnaudoti tūrį. Viena iš pagrindinių užduočių buvo neapsunkinti interjero, sukurti lengvumo pojūtį ir kartu orientuotis į kokybę.“

Prie lakoniško interjero sprendimo derintas spalvinis vientisumas, todėl naudota trijų spalvų paletė su tarpiniais atspalviais. „Dominuoja buto šeimininkų mėgstami pilkų spalvų tonai, kurie derinami su medžio lukšto apdaila, parketlentėmis.“

35
35

Kartu su šiuo spalviniu sprendimu harmoningai suskamba šiltų rusvų ir rudų atspalvių, natūralių audinių baldų tekstilė – vilna, šilkas. Interjero atspalviai kinta priklausomai nuo apšvietimo – šviesos šiuose apartamentuose itin daug. Tai užtikrina stoglangių ir „Velux“ „Cabrio“ langų-balkonų derinys: atverti stoglangiai išsilanksto į balkonus.

Kokybiškam bei stilingam gyvenimui

J.Štaras pasakoja, kad apartamentuose įgyvendinti netipiniai ir nestandartiniai baldų sprendiniai norint išnaudoti visą buto plotą ir tūrį, racionaliai organizuoti daiktų laikymą ir, svarbiausia, vizualiai ištiesinti nestandartinę erdvę: „Dėl didelio lubų aukščio suformuota baldinė antresolė, kuri pasiekiama perkeliamų kopėčių pagalba – šiose sieninėse spintose galima laikyti nesezoninius ar rečiau naudojamus daiktus.“

Kopėčios, kurios tarnauja ir kaip interjero dizaino detalė, prikabinamos prie metalinių bėgelių sistemos svetainės ir koridoriaus zonose.

Šiuose apartamentuose visi baldiniai sprendiniai yra funkcionalūs – baldine plokšte užmaskuotos ne tik spintos, batinės, bet ir ūkinė skalbyklos zona.

Leono Garbačausko nuotr./Būstas „Misionierių sodų“ projekte
Leono Garbačausko nuotr./Būstas „Misionierių sodų“ projekte

Kuriant interjerą buvo naudojamos išskirtinės kokybės, ilgaamžės medžiagos: korpusinių baldų projektą įgyvendino įmonė „Woodiamo“, panaudodama itin tvirtus „Corian“ stalviršius, santechnika pirkta iš „Kapri“ salono, įsigyti italų dizaino minkštieji baldai „Tecta“, „Panis“, dalis baldų iš „Interio“ salono.

Dėl aukštų lubų atsiveriančios didelių plotų dekobetono sienos atrodo efektingai, jų apdailą, kaip ir buto įėjimo durų, sukūrė Robertas Stundys.

Išskirtinė virtuvė – patogumui ir estetikai

Pasak brokerės, įrengiant virtuvės zoną, pagrindinis uždavinys buvo ją paslėpti, kad didelėje svetainės erdvėje neatrodytų kaip standartinė virtuvė, tačiau būtų itin estetiška, sukurtų minimalistinį šios zonos vaizdą.

Tuo pačiu virtuvė turėjo sutalpinti visą buitinę techniką – didelį šaldytuvą, didelę šaldymo kamerą, indaplovę, atliekų smulkintuvą, orkaitę ir didesnę kaitlentę.

„Tai nulėmė sprendimą, kad didžioji dalis buitinės technikos slepiasi po baldiniais fasadais, imituojant vientisą sienos tęsinį. Virtuvės zonoje visas dėmesys skirtas valgomojo stalui“, – teigia J.Štaras.

Leono Garbačausko nuotr./Būstas „Misionierių sodų“ projekte
Leono Garbačausko nuotr./Būstas „Misionierių sodų“ projekte

Komfortą suteikiantys inžineriniai sprendimai

Šiuose apartamentuose daug dėmesio skirta inžineriniams sprendiniams, protingų namų sistemai.

„Bute rasite visas šiuolaikinio gyvenimo komfortą užtikrinančias komunikacijas, rekuperacijos, kondicionavimo sistemas, saulės kontrolės žaliuzes, įrengtas išmaniąsias namų valdymo sistemas“, – akcentuoja brokerė.

Ypač svarbu paminėti ir tai, kad apartamentai įrengti „Misionierių sodų“ projekte. „Apgalvotas ir išskirtinis gyvenamųjų namų komplekso suplanavimas leis jaustis nepriklausomai ir komfortabiliai, lyg gyventumėte nuosavame name pačioje žaliausioje ir ramiausioje senamiesčio vietoje“, – tvirtina J.Štaras.

Butas skirtas poros, dviejų suaugusiųjų poreikiams – ilsėtis, atsigauti, susigrąžinti harmonijos pojūtį po dienos darbų.

Leono Garbačausko nuotr./Būstas „Misionierių sodų“ projekte
Leono Garbačausko nuotr./Būstas „Misionierių sodų“ projekte

Vaizdai į Vilniaus senamiestį – lyg ant delno

Apsigyvenus šiuose apartamentuose, kartu įgyjama ypatinga galimybė įsikurti vietoje, kurioje persipina miesto energija ir ramybę teikianti gamtos aplinka. Apartamentai įkurti „Misionierių soduose“ – bene garsiausiame gyvenamųjų namų komplekse.

Pasak J.Štaras, čia gyvenantys žmonės mėgaujasi pasivaikščiojimais greta tekančios Vilnelės pakrantėmis, Užupio kalvų slėnyje, iš privačių erdvių kiemų grožisi atsiveriančiais vaizdas į išskirtinę Vilniaus senamiesčio panoramą – Gedimino pilį, Trijų kryžių kalną, Užupį.

„Misionierių sodai“ – tai ne tik unikalūs vaizdai, bet ir išskirtinė gyvenimo kokybė. Bendrojoje, užtvertoje ir saugomoje teritorijoje rasite jaukius pasivaikščiojimo takus, nuolat žydintį sodą, bendro naudojimo terasą su panoraminiais vaizdais.

„Čia viskas apgalvota iki mažiausių smulkmenų, užtikrinant jūsų komfortą, privatumą bei ramybę“, – tvirtina J.Štaras.

Peržiūrėti daugiau šio išskirtinio buto nuotraukų galite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas