Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: Laisvės alėjoje – išmanūs apartamentai su gražiausiu pasaulio židiniu ir saulės kolektoriais

Atgimstanti Laisvės alėja Kaune pamažu panašėja į paryžietiškuosius Eliziejaus laukus. Tiesa, lietuviškoji versija – kur kas mažiau judri, tačiau gerokai mielesnė – su savitu praeivių šurmuliu, užpildančiu jaukias kavines, restoranus ir madingas parduotuves alėjoje.
Apartamentai Laisvės alėjoje Kaune
Apartamentai Laisvės alėjoje Kaune / Aruodas.lt nuotr.

O kur dar šimtmečiais besitęsianti istorija, kurią liudija ir naujus puslapius ateities kartoms rašo Kauno miesto širdyje esantys teatrai, muziejai bei galerijos.

Užuovėja prestižinėje Kauno vietoje

Viena pagrindinių istorinės laikinosios sostinės arterijų – Laisvės alėja – gyva dieną ir naktį.

Čia, pačioje Kauno miesto širdyje, šiuo metu nekilnojamojo turto (NT) specialistų dėmesį ir būsto besidairančiųjų žvilgsnius traukia naujų šeimininkų laukiantys 172.27 kv. metrų ploto, 4 kambarių apartamentai.

Pasižvalgyti po 500 tūkstančių eurų vertės namus galite spustelėję šią skelbimo nuorodą lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

„Neapsigaukite: nors šalia yra viena prestižiškiausių ir judriausių Kauno gatvių, pakanka paėjėti kelis žingsnius, ir visas šurmulys lieka už laukujų laiptinės durų. Šie apartamentai garantuoja ne tik ramybę, bet ir privatumą bei saugumą. Panorę vėl atsidurti judriame šurmulyje – nusileidžiate keliais aukštais žemiau ir tiesiai patenkate į įvykių sūkurį, kuriame visi senamiesčio traukos centrai ranka pasiekiami“, – išskirtinius apartamentus pristato būsto šeimininkui atstovaujantis NT agentūros „Capital“ brokeris Airidas Nefas.

Aruodas.lt nuotr./Jaukumą apartamentuose kuria ir „Focus“ židinys, „Pulchra“ dizaino konkurse laimėjęs gražiausio pasaulio objekto titulą
Aruodas.lt nuotr./Jaukumą apartamentuose kuria ir „Focus“ židinys, „Pulchra“ dizaino konkurse laimėjęs gražiausio pasaulio objekto titulą

Pilnaverčiam gyvenimui didmiesčio širdyje

Iki smulkmenų preciziškas ir modernus dviejų aukštų butas paruoštas pilnaverčiam miesto širdies žmogaus gyvenimui.

„Neabejoju, kad šį objektą pasirinks tokia pati asmenybė kaip ir dabartinis šeimininkas, pradėjęs naują gyvenimo etapą ir išsikėlęs gyventi kitur – preciziškai tvarkingas, nemėgstantis nereikalingais daiktais apkrauti namų. Toks, kuriam patinka, kuomet viskas yra savo vietose. Būtent tokius šiuos namus ir palieka juos sukūręs žmogus – nepasiima kartu nė vieno baldo ar dekoro detalės, kadangi kiekvienas objektas čia tarnauja vientisai koncepcijai“, – pastebi NT brokeris A.Nefas.

Fenomenalus objektas. Rinkoje tokių pasitaiko retai.

Židinys – oficialiai gražiausias visame pasaulyje

Dizainą šiems maksimaliai patogiems ir aukščiausius kokybės standartus atitinkantiems apartamentams istorinės laikinosios sostinės Laisvės alėjoje kūrė savo srities profesionalai.

„Jaukiame būste šviesūs ir tamsesni atspalviai susipina į tobulą harmoniją. Apartamentai įrengti pagal naujausius dizaino sprendimus, kurie buvo „išieškoti“ ir atrasti žinomiausių Lietuvos architektų bei dizainerių. Dauguma baldų – itališki, gaminti pagal specialų užsakymą. Stiklo ir granito stalviršiai, natūralia oda vilkti baldai – kiekviena apartamentų detalė jais verčia žavėtis iš naujo“, – pabrėžia NT brokeris A.Nefas.

Tarp šiame dviejų aukštų bute esančių „eksponatų“ – „Focus“ židinys, 2009 metais „Pulchra“ dizaino konkurse laimėjęs gražiausio pasaulio objekto titulą.

Aruodas.lt nuotr./Stilingas miegamasis – ramiam ir kokybiškam poilsiui
Aruodas.lt nuotr./Stilingas miegamasis – ramiam ir kokybiškam poilsiui

Terasa, verta filmo scenos

Įspūdingas ne vien apartamentų interjeras, bet ir erdvės bei jose atsiveriantys peizažai. Panorusiems atsipūsti gryname ore visuomet galima įsikurti jaukioje pietinėje pusėje esančioje 15 kv. metrų ploto terasoje.

„Terasa naujiesiems šeimininkams leis mėgautis jaukiomis dienomis ir saulei pasiekus piką, ir dangui prapliupus lyti, kadangi nuo bet kokių oro sąlygų saugo elektra valdoma terasos stoginė. Vakarais čia gera žavėtis žvaigždėtu Kauno senamiesčio dangumi su kompanija, šeima arba vienumoje, pro medžių viršūnes stebint Laisvės alėjoje verdantį judrų gyvenimą, – išskiria 15min pašnekovas. – Tuo tarpu pro miegamojo langą atsiveria Žaliakalnio mikrorajono bei Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčios panorama.“

Ant šio būsto stogo įrengti saulės kolektoriai. Jie ne tik prisideda prie tvaresnės aplinkos didmiesčio centre kūrimo, bet ir veikia kaip vandens šildytuvai.

Reguliuojama vienu mygtuko paspaudimu

A.Nefo atstovaujami neeiliniai namai Laisvės alėjoje – šiuolaikinių technologijų ir minimalistinio stiliaus kūrinys.

Visuose 172.27 kv. metrų ploto apartamentuose įrengtas dujinis šildymas, o prabangūs radiatoriai ir būsto patalpų temperatūra, kaip ir didžioji dalis kitų sistemų, reguliuojama išmaniosiomis technologijomis – vos vienu mygtuko paspaudimu.

Aruodas.lt nuotr./Integruota aukštos kokybės virtuvės technika
Aruodas.lt nuotr./Integruota aukštos kokybės virtuvės technika
Aruodas.lt nuotr./Dviejų aukštų bute Laisvės alėjoje – net du vonios kambariai
Aruodas.lt nuotr./Dviejų aukštų bute Laisvės alėjoje – net du vonios kambariai

„Ant šio būsto stogo įrengti saulės kolektoriai. Jie ne tik prisideda prie tvaresnės aplinkos didmiesčio centre kūrimo, bet ir veikia kaip vandens šildytuvai. Patalpose taip pat veikia rekuperacinė vėdinimo sistema ir kondicionierius. Užuolaidos apartamentuose valdomos elektra, būstą sergi moderniausia apsaugos signalizacija ir priešgaisrinė sistema. Integruota aukštos kokybės virtuvės technika. Tai – visapusiškai išmanūs apartamentai, pastebimai palengvinantys aktyvaus, užimto kauniečio kasdienybę“, – būsto Laisvės alėjoje parametrus vardija NT brokeris A.Nefas.

Šalia – ir švietimo įstaigos, ir pramogos

Šie prabangūs apartamentai įrengti viršutiniame 1894 metais statyto mūrinio gyvenamojo namo viršutiniame aukšte.

Tiesa, apartamentuose išmaniąja sistema reguliuojama ne vien temperatūra, bet ir supantis muzikinis fonas.

„Pradėdami naują dieną, šeimos nariai galės drauge klausytis naujienų ar tiesiog mėgiamos muzikos bet kuriame miegamajame, vonios kambaryje ar koridoriuje, kadangi būste įdiegta audio sistema. Šie namai puikiai pritaikyti porai arba šeimai, patogiausia – su viena arba dviem atžalomis. Netoliese – net keli darželiai, meno mokyklos, gimnazijos, Vytauto Didžiojo universitetas. Kadangi greta ir viešojo transporto stotelės, o susisiekimas su kitais miesto mikrorajonais patogus, galima judėti ir be automobilio, kol jis saugiai stovės vidiniame namo kiemelyje. Jaukiems pasivaikščiojimams tiks romantiškas Kauno senamiesčio peizažas bei keliomis minutėmis pėsčiomis nutolusi Nemuno senvagė, – patikina NT brokeris A.Nefas. – Fenomenalus objektas. Rinkoje tokių pasitaiko retai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas