Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: naujo savininko laukia tvaraus ir autentiško dizaino vila Bajorų pamiškėje

Septynių kambarių autentiško dizaino vila su dviem baseinais (vienas jų tinkamas maudytis po poilsio SPA zonoje, kitame plaukioja žuvytės), tvaria gyvenimo filosofija, natūralių medžiagų paviršiais, išpuoselėtu sodu ir šalia esančiu mišku Bajoruose laukia atostogų ritmu gyventi norinčių naujakurių.
Bajorų vila
Bajorų vila / L. Ciūnio nuotr.
Temos: 2 Aruodas.lt Namas

Balio salos atmosfera išsiskiriantis vilos interjero dizainas, vienetiniai, išskirtines istorijas pasakojantys baldai iš salos žvejų rankų ir jausmas, kad grįžęs namo patenki į išsvajotą realybę žada daugiau, nei tik naują namą. Panašu, kad čia tekės ir naujas gyvenimas.

Trijų aukštų vila darniai susilieja su nuosavos teritorijos augmenija ir šalia esančio miško ramybe erdviame 22 arų sklype.

Apie interjerą, kuriame visi turi savo funkciją

L.Ciūnio nuotr./Kadaise valčių ir laivelių gamybai naudota grubaus, tačiau itin patvaraus paviršiaus miediena šiuose namuose atgyja baldų ir interjero detalių pavidalais.
L.Ciūnio nuotr./Kadaise valčių ir laivelių gamybai naudota grubaus, tačiau itin patvaraus paviršiaus miediena šiuose namuose atgyja baldų ir interjero detalių pavidalais.

Šiuose namuose labai daug autentikos, medžio ir meno kūrinių, stilingų, pintų baldų, šviestuvų, kurie atskiru susitarimu taip pat galėtų pereiti naujakurių nuosavybėn.

Tvarios, kokybiškos medžiagos ir taikliai parinkta baldų ir sienų koloristika interjere kuria komfortą ir atostogų jaukumą. „Daug šviesos, baltumos, taip pat vis sutinkama vandens ir ugnies stichijų spalva tarsi sufleruoja, kad šiuose namuose viskas pagal feng shui principą dera ir su gamta sugyvena“, – tikino Bajoruose šią vietą pagal dizainerių sprendimus sukūręs šeimininkas.

„Kadaise valčių ir laivelių gamybai naudota grubaus, tačiau itin patvaraus medžio paviršiaus mediena šiuose namuose atgyja baldų ir interjero detalių pavidalais.

Tokiu principu čia gimę stalai, spintelės ir staleliai, savo vietą suradę gyvenimą baigę augalų ir medžių šaknys. Nors, kai žvelgi į interjero visumą, atrodo, kad kiekvienam baldui ir puošmenai šiame interjere patikėta ypatinga funkcija.

L.Cūnio nuotr./Balio stiliumi alsuojanti aplinka namų interjere kuria atostogų jausmą.
L.Cūnio nuotr./Balio stiliumi alsuojanti aplinka namų interjere kuria atostogų jausmą.

Matyt, todėl galutiniame rezultate tokie kūrybingi sprendimai nepriekaištingai dera tarpusavyje, o ir kiekvieną čia užsukusį tuo įtikina“, – mano nemažai prie interjero sprendimų prisidėjęs savininkas.

Viskas čia apgalvota iki smulkiausių detalių, t. y. nuo valgomojo, kuris tik pravėrus verandos duris lengvai perkraustomas į terasą, iki cilindro formos židinio ar miegamųjų erdvių su šalia esančiais vonios kambariais.

Išskirtinio objekto savininko tikinimu, ši vieta pirmiausiai pavergia nuostabiu vaizdu pro atsiveriančius langus į sodą ir mišką, visiška ramybe, privatumu, o kartu ir draugiška šalia gyvenančiųjų bendryste.

„Vakarais, ne per toliausiai esanti Paukščių tako gatvelė atgyja, virsta vakariniu pasivaikščiojimo taku, kuriame čia tik atsikėlusios jaunos šeimos, stumiančios vaikų vežimėlius“, – apie nuostabią vietą auginti vaikus atsiliepia šią vietą kūręs šeimininkas.

Beje, interjere išlikęs ir autentiškas jo kūrybos braižas, taip jis apibūdina kadaise iš senų laiptų medienos, nuglūdintos jūros ir smėlio išgraužų sukurtą išskirtinio dizaino ąžuolinę lovą.

Skelbimą apie išskirtinį namą ir daugiau jo nuotraukų galite pamatyti lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Pritaikytas didelei šeimai

L.Ciūnio nuotr./naujo savininko laukia tvaraus ir autentiško dizaino vila Bajorų pamiškėje
L.Ciūnio nuotr./naujo savininko laukia tvaraus ir autentiško dizaino vila Bajorų pamiškėje

Pasak NT agento Igno Vaitkunsko, šis namas suplanuotas patogiai gyventi didesnei šeimai. Pirmame aukšte – erdvus holas, svetainė, atskira virtuvės zona, su langu esanti skalbimo ir lyginimo patalpa, garažas dviem automobiliams.

Antrame aukšte – bendra zona su balkonu, joje – 4 miegamieji kambariai. Erdvus miegamasis su stilinga vario vonia ir langu, antras miegamasis, darbo kambarys su balkonu. Ketvirtas kambarys šiuo metu naudojamas kaip drabužinė, bet jo paskirtis lengvai keičiama.

Trečiajame aukšte – dar du miegamieji. Vienas jų – su pereinama drabužine ir nuosava vonia. Antras miegamasis – taip pat su nuosavu vonios kambariu bei didele antresole su dar viena miegamojo zona.

L.Cūnio nuotr./Balio stiliumi alsuojanti aplinka namų interjere kuria atostogų jausmą.
L.Cūnio nuotr./Balio stiliumi alsuojanti aplinka namų interjere kuria atostogų jausmą.

Rūsyje – išskirtinė SPA zona, baseinas, pobūvių erdvė, pirtis, WC, antra pobūvių zonos erdvė. Na, ir žinoma, vyno rūsys.

Bendras namo plotas – 579,12 kv. metrų, 7 kambariai, 6 miegamieji, 5 vonios, 2 baseinai. Pagrindiniai svetainės ir gyvenamųjų erdvių langai orientuoti į rytus, pietus ir vakarus. Miškas matyti pietinėje namo pusėje. Vieta ir vila idealiai tinka didelei šeimai. Pasižvalgykite.

Tinka išskirtiniam pirkėjui

L.Ciūnio nuotr./Bajoruose esantis namas paperka vaizdais pro langus, visiška ramybe ir komfortiška aplinka.
L.Ciūnio nuotr./Bajoruose esantis namas paperka vaizdais pro langus, visiška ramybe ir komfortiška aplinka.

Dažniausiai namai parduodami tuomet, kai užauga vaikai ir būstas tampa per didelis. „Šiuo atveju buvę savininkai taip pat ieško naujo būsto“, – teigia dabartinis vilos šeimininkas.

Anot jo, parduodamas namas skirtas išskirtiniam pirkėjui. „Įsigiję šį būstą, jame galės pamiršti visus rūpesčius. Ši erdvė – viena tų, apie kurią sakoma, kad ne šeimininkams reikės rūpintis namais, o namai jais pasirūpins. Be to, namo vieta, planiruotė ir atmosfera tiesiog tobula“, – pritarė Rebaltic.lt brokeris.

Taip pat ši vieta ir puiki investicija. Jei nuspręsite patys negyventi, tiks ir išnuomoti darbščiai ir kūrybingai kompanijai, mėgstančiai dirbti iš namų (po karantino tai vis dar labai populiaru).

Namas Bajoruose atitinka visus šiuolaikinius reikalavimus, įrengta rekuperacinė vėdinimo sistema, šildomos grindys, technologiniai bei inžineriniai sprendimai.

Interjeras sukurtas iš kokybiškų, natūralių medžiagų: marmuro ir medžio. Svarbu ir tai, kad viduje juntamas laisvės ir neįpareigojančios atmosferos pojūtis.

Namo vertę didina švarus oras ir išskirtinis Bajorų rajonas. Ši vieta itin vertinama, nes gyventojai gali mėgautis natūralia gamta, jos teikiama ramybe, o miesto centrą pasiekia vos per kelias minutes vairuodami asfaltuotu keliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas