Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamas aukščiausios kokybės, išskirtinio segmento būstas „Misionierių soduose“

Parduodamas išskirtinis, su dviem įėjimais, 5 kambarių butas prestižiniame gyvenamųjų namų kvartale „Misionierių sodai“, kuris pirmiausia išsiskiria savo vieta mieste, pačioje sostinės senamiesčio širdyje greta Vilnelės upės, Užupio kalvų slėnyje. Pasak butikinės nekilnojamojo turto agentūros „Intos“ įkūrėjos Julijos Štaras, iš savo namų gyventojai mato užburiantį vaizdą į daugiasluoksnę Vilniaus panoramą – Gedimino pilį, Trijų kryžių kalną ir kitus unikalius senamiesčio architektūros paminklus.
Būstas „Misionierių soduose“
Būstas „Misionierių soduose“ / Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone

Šis kvartalas pasižymi išskirtine gyvenimo kokybe. „Namų išdėstymas suformuotas uždaro gyvenimo principu, šiek tiek atribotas nuo išorinės aplinkos, prieinamas tik butus čia turintiems gyventojams, suformuotas parko principu, su ypatingu dėmesiu sodui, želdiniams, teritorijos apipavidalinimui“, – pabrėžia J.Štaras.

Prestižinis gyvenimas išreiškiamas per kokybę ir komfortą

„Misionierių soduose“ parduodamas aukštesnės klasės, 182 kv., m. ploto, 5 kambarių, su trimis balkonais, turintis du įėjimus būstas skirtas gyventojui su gyvenimiškąja patirtimi, realizavusiam karjeros pasiekimus, ieškančiam aukščiausios gyvenimo kokybės ramioje vietoje, tačiau kartu šalia pagrindinės miesto infrastruktūros. „Tai vieta, skirta vertinantiems gyvenimo kokybę, ramybę ir išskirtinį gyvenimo būdą“, – sako agentūros įkūrėja.

Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“
Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“

J.Štaras pasakoja, kad „Misionierių sodų“ kvartalo gyventojai savo būstus įsirenginėjo patys, pasitelkdami šios rinkos profesionalus, pagrindinį dėmesį skirdami kokybei – nedemonstruodami savo statuso ir pajamų išorinėse, spindinčiose detalėse – prestižinis gyvenimas išreiškiamas per kokybę ir komfortą.

Bene svarbiausias dėmesys skiriamas išmaniųjų namų valdymo technologijoms – pradedant nuo rekuperacijos, kondicionavimo sistemų, šildymo temperatūros reguliavimo, užuolaidų atitraukimo, apšvietimo valdymo iki visų kitų išmaniųjų namų įrenginių funkcijų.

„Tai pagrindinis privalumas tokio buto šeimininkui, nes paprastai jis turi kelis gyvenamuosius būstus, čia negyvena visą laiką, todėl svarbu, kad išvažiavęs galėtų palaikyti, reguliuoti, stebėti namų valdymą per nuotolį“, – teigia J.Štaras.

Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“
Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“

Individualiai parinktos interjero detalės iš italų mados dizaino namų

Pagrindinis buto interjero akcentas – ypač aukštos klasės medžiagos. „Nebūtinai tai atrodo brangiai, nespindi aukso spalva, gali būti įgyvendinti itin lakoniški interjero sprendimai, bet iš ypatingai kokybiškų medžiagų“, – prabangesnės klasės būstus apibūdina J.Štaras.

Šiame būste baldai, interjero sprendimai užsakyti ir pagaminti pritaikant individualiai erdvei.

„Specialiai išausti kilimai, menininkės prie kilimų spalvų priderinti ir sukurti paveikslai. Kiekviena detalė atrinkta iš italų mados dizaino namų. Tai autoriniai, nebūtinai vienetiniai, bet brangios, limituotos serijos darbai“,– atkreipia dėmesį brokerė.

Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“
Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“

Svarbus reprezentatyvus kiemo ir laiptinės vaizdas

„Rinkdamiesi tokio segmento būstą klientai pagrindinį dėmesį skiria ne tik vietai, bet ir susiformavusiai bendruomenei – turi sutapti požiūris ir lūkesčiai. Taip pat svarbu, kokį įspūdį palieka namo teritorija ir ypač laiptinė – šiame projekte bendrojo naudojimo patalpos šviesios, erdvios, moderniai suprojektuotos ir apšviestos – vaizdas yra reprezentatyvus“, – pabrėžia J.Štaras.

Pasak brokerės, rinkoje trūksta kokybiškų, prabangesnių ir išskirtinių būstų. Dėl nedidelės pasiūlos, klientų yra daugiau nei galima tikėtis.

„Būtent šis projektas turi labai didelę potencialių pirkėjų trauką dėl gyvenvietės koncepcijos ir išskirtinės geografinės vietos, svarbus ir užstatymo tankis, jis gan nedidelis, erdvios bendrosios teritorijos“, – teigia J.Štaras.

Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“
Nuotr. InterioShot by Gerda Ramone/Būstas „Misionierių soduose“

Butas kaip naujas, nėra jokių nusidėvėjimo žymių

Parduodamas butas nėra standartinio išplanavimo – sujungtas iš dviejų butų.

„Savininkai jį transformavo ir pritaikė savo šeimos poreikiams“, – teigia brokerė ir priduria, kad kalbant apie prabangos segmentą, tokio dydžio bute gali gyventi ir dviejų asmenų šeima, ir su trimis vaikais – iš viso yra 4 miegamieji.

„Kadangi butas įrengtas itin kokybiškai, o jame gyventa labai trumpai, traktuojamas kaip naujas, nes nėra jokių nusidėvėjimo žymių“, – tvirtina brokerė.

Butas parduodamas su visais nuotraukose matomais baldais, buitine technika ir interjero detalėmis – tai neatsiejama buto dalis. Šį butą galima atskirti į du atskirus turtinius vienetus.

Patogu ir tai, kad yra požeminė automobilių aikštelė, kuriai šiame projekte skirta itin daug dėmesio. Automobilių stovėjimo vietos reprezentatyvios, erdvios ir patogios.

Pasižvalgyti po šį išskirtinį būstą galite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas