Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: retas perlas Antakalnyje – išskirtinis Art Nouveau butas mansardoje su vaizdu į Gedimino pilį

Jei ieškote kitokio ir to vienintelio būsto, šis – kaip tik jums! Viename žaliausių Vilniaus rajonų – Antakalnyje – parduodamas išskirtinis Art Nouveau eklektikos stiliaus būstas. Ir tokių rinkoje beveik nėra, todėl tai – tikras laimikis.
Dviejų kambarių butas Antakalnyje
Dviejų kambarių butas Antakalnyje / Beno Šileikos nuotr.

2 kambarių butas įrengtas 2015 metais pristatytoje mansardoje. Turtą lankomiausiame nekilnojamojo turto skelbimų portale Aruodas.lt reklamuojantis „Capital“ brokeris Ignas Zabarauskas pasakojo, jog šis būstas išsiskiria aukštomis lubomis.

Beno Šileikos nuotr./Eklektiškasis būstas Antakalnyje
Beno Šileikos nuotr./Eklektiškasis būstas Antakalnyje

„Aukščiausioje vietoje yra apie 7 metrus, todėl šio būsto forma yra išskirtinė. Pats aukštas pastatytas naujai prieš 6 metus“, – tvirtino jis.

Šio būsto langai išsidėstę iki žemės, todėl tai namams suteiks daug natūralios šviesos ir jaukumo. Kartu ir langų orientacija tobula – miegamajame pasitiks rytinė saulė, o svetainėje galėsite džiaugtis pietine ir vakarine kryptimis. Galiausiai, pro kokybiškus ir sandarius langus atsiveria puikūs vaizdai į žalią vidinį kiemą bei Gedimino pilį.

Be to, 71,15 kv. m ploto bute turėsite ir didelę svetainę. O tai šių laikų būstuose ne taip dažnai pasitaiko. I.Zabarauskas pasakojo, jog iš pradžių buvo planuojamas trijų kambarių būstas, tačiau jo savininkai norėjo daugiau erdvės. Dėl šios priežasties buvo atsisakyta trečio kambario ir įrengta erdvi vieta visai šeimai.

Beno Šileikos nuotr./Erdvi svetainė – vienas iš būsto Antakalnyje išskirtinumų
Beno Šileikos nuotr./Erdvi svetainė – vienas iš būsto Antakalnyje išskirtinumų

„Be to, ir miegamajame yra erdvi drabužinė. Vonia taip pat nustebins savo dydžiu, o žaviausia jos dalis – langas iki pat žemės. Prie įėjimo į butą taip pat įrengta atskira drabužinė. Kalbant apie patogumą, šiame būste tikrai nesijausite suspausti ir bus daug vietos pasidėti daiktams“, – sakė jis.

Taip pat butas pasižymi preciziškai išbaigtu XIX–XX a. Art Nouveau eklektišku interjeru.

„Savininkams patinka šis stilius. Be to, jie patys dirba prie dizaino. Sienas puošia jo paties paveikslų kolekcija, kuri papildo patį butą. Tiesa, jie neįeina į buto kainą, todėl pirkėjui rekomenduočiau įsigyti paveikslų ar kitų meno dirbinių ir turėti savo nuosavą kolekciją“, – tikino I.Zabarauskas.

Brokerio teigimu, tokių butų jo praktikoje retai pasitaiko.

„Unikalu tai, kad šis būstas yra mansardiniame aukšte, o ir interjeras – vienetinis. Aišku, šis butas yra pritaikytas ne kiekvienai šeimai, ne kiekvienam žmogui. Jis specifinis, bet tie, kas vertina, manau, turėtų susidomėti tokiu objektu. Galiu patikinti, jog viskas įrengta skoningai. Net ir ne itin mėgstantiems šį stilių būstas atrodo stilingai, harmoningai ir jaukiai“, – kalbėjo jis.

Pats portale Aruodas.lt reklamuojamas butas parduodamas su integruotais baldais ir kokybiška buitine technika. Dėl likusių baldų savininkai atviri deryboms.

Šis būstas aprūpintas ir visais šiuolaikiniais patogumais, kuriais galima džiaugtis naujos statybos namuose. Jame yra kondicionierius, vonios kambaryje šildomos grindys, vonioje – didelis langas. Be to, renovuotas ir visas namas, namo fasadas, laiptinės, todėl šalčiausiu žiemos laikotarpiu už šildymą neišleisite daugiau nei 40 eurų.

Daugiau objekto nuotraukų matysite portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas