Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: senamiestyje parduodami įspūdingo dydžio namai, kuriuose – žadą atimantys sprendimai

Išskirtiniai namai, pritaikyti šiuolaikiško žmogaus gyvenimui, stebinantys interjero sprendimais, inovatyviai išplanuotomis erdvėmis ir turintys net... dvejas sūpynes!
Būstas Vilniaus senamiestyje
Būstas Vilniaus senamiestyje / Laimono Ciūnio nuotr.

Būtent toks yra išskirtinis penkių kambarių butas Vilniaus senamiestyje – apsižvalgykite po unikalų nekilnojamojo turto objektą, reklamuojamą lankomiausiame NT portale Aruodas.lt, kuriam ieškomi nauji šeimininkai.

Modernus būstas yra strategiškai itin patogioje ir patrauklioje sostinės dalyje – dinamiškoje Senamiesčio aplinkoje, kur susilieja kultūra, inovatyvus menas, sėkmingas verslas, įvairios pramogos bei aktyvus laisvalaikis.

Keturių aukštų pastatas yra sparčiai atsinaujinusioje miesto dalyje, Vingrių gatvėje, vos kelių minučių atstumu iki Rotušės aikštės, bet tuo pačiu – ir itin ramioje vietoje, tad norėdami miesto šurmulio – jį pasieksite kone ranka, o užsigeidę ramybės bei privatumo – tą taipogi nesunkiai gausite grįžę į savo jaukius namus.

Būstas Vilniaus senamiestyje
Būstas Vilniaus senamiestyje

Kokybė, estetika ir... truputis romantikos

Namas pastatytas vos prieš kelis metus, tad jame rasite požeminę automobilių stovėjimo aikštelę ir liftą, modernią laiptinę, apželdintą sutvarkytą vidinį kiemą. Būstas yra pirmame aukšte, tad vos pravėrę duris galėsite įkvėpti tyro oro ir pasimėgauti žaluma bei ramybe.

Šiame name – tik viena laiptinė ir keliolika butų. Fasado apdailai buvo panaudotos klinkerio plytos, sudėti kokybiški langai.

„Tai nedidelis ir, ko gero, jaukiausias naujos statybos projektas Senamiestyje, kuriame siūlome įsigyti šį beveik 280 kv. m ploto išskirtinėmis erdvėmis bei aukštomis lubomis pasižymintį būstą per visą pirmąjį namo aukštą su atskiru įėjimu“, – komentuoja objektą kuruojantis nekilnojamojo turto brokeris Mantas Kučinskas.

Anot jo, tai – išmanūs namai tikrąja to žodžio prasme: juose įdiegta išmani ir itin ekonomiška šildymo sistema su stulbinamai mažais šildymo kaštais, rekuperacija, apšvietimas, elektra valdomos užuolaidos. Viskas valdoma telefono pagalba.

Būstas Vilniaus senamiestyje
Būstas Vilniaus senamiestyje

„Šis modernus būstas – tai šeimininkų ir interjero specialisto bendro darbo vaisius. Originalus šio būsto/lofto/namo konceptas liudija naują, progresyvų požiūrį į gyvenamųjų erdvių daugiafunkciškumą. Būsto įrengimui buvo panaudotos ne tik aukštos kokybės medžiagos, santechnika ir buitinė technika, bet ir tokie išskirtiniai akcentai kaip dviejų rūšių sūpynės, kurios atspindi šeimininkų jaunatviškumą bei meniškumą. Pasimėgauti nuostabiais supimo pojūčiais gali ne tik vaikai“, – būsto privalumus vardina NT specialistas.

Be to, būstas parduodamas su visais baldais ir buitine technika, tad dėl nieko nebereikės sukti galvos.

Tobuli namai didesnei šeimai

Tai namai, kurie užtikrins puikią didesnės šeimos gyvenimo kokybę. Apartamentuose įrengti keturi miegamieji kambariai, kurie gali būti transformuojami į šešis miegamuosius.

Privatumo ir patogumo netrūks nė vienam šeimos nariui, mat šiame būste kokybiškai ir apgalvotai įrengti trys vonios kambariai, yra didžiulė svetainė, darbo bei laisvalaikio erdvės, kurios gali būti pritaikomos ir koreguojamos pagal individualius naujųjų šeimininkų poreikius ir viziją, mat ploto ir galimybių realizuoti savo užmanymus šis būstas turi į valias.

Būstas Vilniaus senamiestyje
Būstas Vilniaus senamiestyje

„O kur dar namų kino erdvė, kurią galima transformuoti į sporto salę ir puikiai leisti laisvalaikį“, – priduria M.Kučinskas.

Kadangi būsto lokacija itin patogi, visai šalia yra keletas darželių, mokyklų, skirtingų parduotuvių bei maitinimo įstaigų, muziejų bei kitų lankytinų vietų.

Šie unikalūs apartamentai buvo įrengti 2023-aisiais, tad jų būklė – puiki ir jie laukia naujų šeimininkų, o už papildomą kainą galima įsigyti meno kūrinius bei automobilio parkavimo vietas požeminiame garaže.

Peržiūrėti daugiau buto nuotraukų galite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas