Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: šeštadienį – atviros keturių naujos statybos projektų durys

Tai, kad naujų namų ieškantieji aktyviai registruojasi į atvirų durų dienas nekilnojamojo turto (NT) objektuose, sutardami apsižvalgyti po juos dominančius variantus be finansinių įsipareigojimų ar nebylaus spaudimo įsigyti, užsienyje jau tapo įprasta praktika. Statybų sektoriaus ekspertai jau ir Lietuvoje sėkmingai pritaiko modelį, kuriuo praktiški tautiečiai naudojasi vis aktyviau.
Aruodas.lt atvirtų durų diena
Duris lankytojams atveria keturių naujos statybos projektų vystytojai / Aruodas.lt nuotr.

Galimybę apžiūrėti rinkoje esančius įvairių statytojų parduodamus būstus, įvertinti juos, palyginti ir susidaryti konkrečią nuomonę, kas iš tiesų reikalinga, trečius metus iš eilės sudaro lankomiausias šalies NT skelbimų portalas Aruodas.lt.

Kartais netgi galvą apsukti galinčioje statybų sektoriaus pasiūlymų gausoje ne vienam tautiečiui kelrode žvaigžde tapusi atvirų durų diena sugrįžta jau šį savaitgalį. Plačiai jos kovo 7 d. atsivers keturiuose projektuose Žvėryno, Markučių, Viršuliškių ir Balsių mikrorajonuose.

Virtualų naujos statybos NT objektų, kurių vystytojai tądien pasitiks lankytojus, žemėlapį rasite čia.

Keli objektai per pusdienį su teise pasiderėti

NT paklausa Lietuvoje yra išties didelė, todėl netrūksta skelbimus apie parduodamą turtą nuolat vartančių žmonių. Vis dėlto suderinti apžiūros laiką, kuris būtų tinkamas ir pirkimu besidominčiam, ir parduoti suinteresuotam žmogui ar jį atstovaujančiam brokeriui, būna sudėtinga.

Atvirtų durų dienų metu iš projektų vystytojų lūpų sužinoti galima visą rūpimą informaciją, tuo pačiu nevaržomai apžiūrint keletą patraukliai atrodančių variantų. Pasitaiko, kad pirminis ieškančiojo įsivaizdavimas apžiūrėjus tam tikrą objektą pakinta netgi kardinaliai – pirkėjas supranta, kad jo reikmes atitinka visai kitoks būstas.

Be to, naujų projektų statytojai tokiuose renginiuose yra linkę taikyti akcijų, atlaidžiau derisi ir dėl nuolaidų.

Proga pasižvalgyti ir pasiderėti – jau artėjantį šeštadienį Aruodas.lt atvirų durų dienoje, kurios metu bus išsamiai pristatyti modernūs daugiabučiai gyvenamieji namai Žvėryne, Markučiuose ir Viršuliškėse bei kotedžai Balsiuose.

Užsiregistruokite spustelėję šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./„Žvėryno vakarai“
Aruodas.lt nuotr./„Žvėryno vakarai“

Už namų slenksčio – ateitis, šviežias oras ir švarus vanduo

Viename geidžiamiausių sostinės mikrorajonų – Žvėryne – paskutinius naujakurius priima 10 aukštų A+ klasės daugiabutis namas su prestižine panorama į senąjį Vilnių ir aukščiausiais kokybės standartais.

Saltoniškių gatvėje dangų remiančių „Žvėryno vakarų“ statytojų svarbiausias tikslas – kurti ne kvadratinius metrus, o namus maksimaliai kokybiškam vilniečių gyvenimui. Tai, kad vystytojo pastangos nenuėjo perniek, puikiai iliustruoja statistika: 58 šeimos jau apsisprendė esamus namus keisti į naujuosius žaliajame Žvėryne, palikdamos tik 9 laisvus būstus visame name.

„Žvėryno vakaruose“ įrengti 35–100 kv. metrų ploto butai, kurių kainos svyruoja tarp 94 ir 400 tūkst. eurų.

Kiekviename šio projekto, kurio autorius – vienas labiausiai šalyje vertinamų architektų Algirdas Kaušpėdas – bute sumontuota „SmartHouse“ (liet. – „Protingojo namo“) sistema, leidžianti gyventojams funkcionaliuosius namus valdyti vienu mobiliojo telefono mygtuko paspaudimu iš bet kurios pasaulio vietos.

Komandoms paklūsta apsaugos, grindinio šildymo, vėdinimo funkcijos ir visi buitiniai prietaisai.

Išskirtinai sandarus pastatas su puikiu vėdinimu ir izoliacija apsaugo nuo išorės dirgiklių – dulkių, kvapų, temperatūros pokyčių, drėgmės ar triukšmo, o šviežią ir švarų namų orą garantuoja visą parą veikianti inovatyvi individuali rekuperacinė sistema.

Taip pat ne tik sveikatą, bet ir buitinius gyventojų prietaisus tausoja projekte įrengtas elektromagnetinis vandens nukalkinimo prietaisas.

Telefono ekrane „Žvėryno vakarų“ gyventojai gali stebėti visą parą saugomą projekto aplinką bei erdvią automobilių stovėjimo aikštelę, joje įkraunamą savo elektromobilį, stovinčius dviračius ir paspirtukus.

Aruodas.lt nuotr./„Žvėryno vakarai“
Aruodas.lt nuotr./„Žvėryno vakarai“

Išsaugojo šimtamečių medžių alėją

Viename gražiausių ir patogiausių Vilniaus mikrorajonų įsikūręs projektas yra atokiau nuo gatvės, ramybės ir gamtos prieglobstyje, tačiau čia pat – viskas, ko tik gali prireikti patogiai kasdienybei: ugdymo ir gydymo įstaigos, meno galerijos, bankai, verslo, prekybos centrai, sporto, pramogų bei laisvalaikio vietos.

Pro didžiulius langus ir nuo stogo terasos atsiveriančios sostinės panoramos – vaizdai į Gedimino pilį, Konstitucijos pr. dangoraižius, Neries krantinę, Vingio parką ar istorinį senamiestį – ne tik žavi, bet ir traukia ištrūkti iš namų, kadangi viskas per keletą minučių pasiekiama pėsčiomis, nuosavu ar viešuoju transportu.

Atokvėpiui tiks ir privatūs kiemeliai, lodžijos bei erdvi vaikų žaidimų aikštelė su lauko treniruokliais suaugusiems, visai greta kieme išsaugotos ilgaamžių medžių alėjos.

A.Kaušpėdas dėmesį skyrė ir alternatyviai energijai: „Žvėryno vakarai“ – vieni iš pionierių tarp daugiabučių namų Vilniuje, turinčių netgi nuosavą saulės jėgainę.

Užsiregistruoti į atviras duris šiame projekte galima pagal šią nuorodą.

Sostinės širdis ir nuosavas žemės lopinėlis – suderinama

Gyventi dar arčiau gamtos, turėti nuosavas terasas ir žemės lopinėlį, tuo pačiu nenutolstant nuo miesto šurmulio norintiems pasiūlymų turi „Vilnelės slėnio“ projekto vystytojai.

Šis A+ energinės klasės „Merko“ gyvenamųjų namų kvartalas iškilo unikalioje vietoje, sostinės savivaldybės inicijuoto projekto „Architektūros parkas“ teritorijoje, tarp dabartinių Pakraščio ir Manufaktūrų gatvių.

Kvartale, subursiančiame 6 daugiabučius namus, iš viso bus įrengtas 221 butas. Jų plotas sieks nuo 35 iki 107 kv. metrų, kainos – nuo 73 710 iki 269 888 eurų.

Išskirtinio sostinės kvartalo projekto idėja paremta modernios architektūros ir gamtos integracija: pirmajame plane atsidūrė gamtinė aplinka, vaizdai, kurie atsiveria į Belmonto kalvas ar upės slėnį, esantį kitoje Vilnios pusėje.

Pasižvalgyti po paupyje įsikūrusį kvartalą virtualiai, o savaitgalį – jau ir gyvai, galite užpildę pagal šią nuorodą esančią registracijos formą.

Aruodas.lt nuotr./„Vilnelės slėnis“
Aruodas.lt nuotr./„Vilnelės slėnis“

„Vilnelės slėnio“ kvartalas tampa nauju, darniu gyvenamuoju rajonu, turinčiu savitą socialinę infrastruktūrą, kultūrą ir aktyvią daugiasluoksnę vietos bendruomenę, gausėjančią kartu su sparčiai parduodamais būstais.

Projekto Markučiuose pastatų architektūra – moderni, savaip išsiskirianti naujai projektuojamų daugiabučių gyvenamųjų namų kontekste.

Iš surenkamojo gelžbetonio gaminių pastatyti kokybiški, estetiški pastatai, kokybiškos apdailos medžiagos, šildomos grindys, didelės terasos ir balkonai, aukšti vitrininiai langai, uždara vidinių kiemų sistema, geras erdvių santykis tarp pastatų – visa tai siūlo projektą kūrusios UAB „Vilniaus architektūros studija“ architektai.

Profesionalų manymu, šių daugiabučių gyvenamųjų namų naujakuriais tapti turėtų žmonės, pastatų išskirtinumą ir šiuolaikiškumą vertinantys kaip ir architektūros kokybę bei ilgaamžiškumą. Taip pat – žvelgiantys į patogumą: automobilių saugojimo aikštelės suprojektuotos požeminėje „Vilnelės slėnio“ daugiabučių namų dalyje, ten pat įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės, bendro naudojimo dviračių saugyklų zonos, patalpos sandėliukams.

Horizontuose – tik premium būstai

Vis dėlto labiau žavi ne gamta, bet dangoraižiai ir Vilnius iš paukščio skrydžio? Tuomet nepraleiskite progos patyrinėti „Horizon“ A+ energinės klasės daugiabučių namų kompleksą, besistiebiantį Viršuliškių mikrorajone, strategiškai patogioje, vos 15 minučių nuo Vilniaus miesto centro nutolusioje vietoje.

To paties pavadinimo skersgatvyje šeštadienį lankytojams duris atvers įspūdingas 16 aukštų daugiabutis gyvenamasis namas. Užsiregistruokite čia.

Dangoraižyje įrenginėjamų NT objektų dydis – nuo 27,69 iki 80,83 kv. metrų, kainos – nuo 54 500 iki 155 100 eurų.

Aruodas.lt nuotr./„Horizon“
Aruodas.lt nuotr./„Horizon“

„Horizon“ rytai ramiai brėkš prieš akis bundant miestui, o vakarai – palydint saulę Vilniaus panoramoje. Arba kitaip, subalansuota romantikams, tačiau tinkama ir pačiam praktiškiausiam skoniui, kurį patenkinti siekia tik į premium kokybę taikantys šio NT projekto vystytojai: grindinis šildymas, rekuperacinė vėdinimo sistema, greitaeigiai ir tylūs liftai, erdvūs balkonai, pro langus – milijono verti vaizdai.

Kaimynystėje – to paties „Horizon“ projekto 9 aukštų gyvenamasis daugiabutis namas. Praėjusių metų pabaigoje statyti pabaigtame daugiabutyje būstai jau išparduoti.

Šių dviejų namų teritorija bus aptverta, stebima ir akylai saugoma, kieme bus įrengtos poilsio zonos, vaikų žaidimo aikštelė.

Nuo intensyvių gatvių „Horizon“ namus skiria žaliosios erdvės, tačiau prie pat esančiu Vilniaus aplinkkeliu, Pilaitės ir Laisvės prospektais šių dangoraižių gyventojai greitai aplenks spūstis.

Grįžę namo, palikę automobilius požeminėje dviejų aukštų automobilių stovėjimo aikštelėje, prie pat namų esančias parduotuves, sporto klubus, kavines bei pramogas jie patogiai pasieks pėsčiomis.

Neišsirenkate tarp buto ir namo? Aukso vidurys – kotedžas

Lankomiausias šalies NT skelbimų portalas Aruodas.lt šeštadienio rytui tiems, kuriems bute privalumų lyg ir trūksta, tačiau nuosavas namas dėl tam tikrų niuansų neatrodo tinkamas pasirinkimas, turi paruošęs tarpinį variantą – kotedžų kvartalą.

Aruodas.lt nuotr./„Neries slėnis“
Aruodas.lt nuotr./„Neries slėnis“

Uždaras A klasės „Neries slėnio“ kvartalas pildosi sostinės Balsių mikrorajone.

Želmenų gatvėje esančių dviejų tipų būstų dydis – nuo 94 iki 130 kv. metrų, sklypų plotai – nuo 1,5 iki 4,5 arų, kainos – tarp 92 ir 135 tūkst. eurų.

Sėkmingai vystoma nauja „Neries slėnio“ kotedžų gyvenvietė yra gamtos apsuptyje, išskirtinėje vietoje su privačiu parku, tvenkiniu, terasomis ir įspūdingu kraštovaizdžiu šalia Neries upės.

Gyvenvietės aplinka – sutvarkyta, gatvės ir saugūs šaligatviai – apšviesti, patogūs privažiavimai ir automobilių stovėjimo vietos.

Pridėtinę vertę „Neries slėniui“ kuria išvystyta infrastruktūra, įrengtos komunikacijos, tačiau tuo pačiu – ir galimybė pabėgti nuo miesto triukšmo, mėgaujantis tyru oru kotedžų terasose bei vidiniuose kiemeliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas