Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Galio Group“ Klaipėdoje vystomą kompleksą už 8,6 mln. eurų užbaigs „Baltijos pašvaistė“

Nerijaus Numos netiesiogiai kontroliuojamos nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Galio Group“ Klaipėdoje vystomą komercinį kompleksą „stock-O“ Baltijos prospekte už 8,6 mln. eurų (su PVM) užbaigs statybų bendrovė „Baltijos pašvaistė“ – bendrovės pasirašė tai numatančią sutartį.
„Galio Group“ nuotr.
„Galio Group“ nuotr.

Pasak „Galio Group“ vadovo Nerijaus Maknevičiaus, sutartis dėl statybų pasirašyta šių metų pradžioje.

„Baltijos pašvaistė“ statė ir pirmąją komplekso dalį. Bendrovės vadovas Vaidas Kaulius sako, kad „Stock-O“ antrojo ir trečiojo etapų statybos pradedamos sausį ir turėtų būti užbaigtos šiemet rudenį.

„Esame puikiai įsigilinę į šį projektą, o darbų tęstinumas visuomet leidžia juos atlikti dar sklandžiau“, – pranešime teigė V. Kaulius.

Baigus statybas bus įrengtos 24 patalpos, kurių plotas sieks nuo 70 iki 428 kvadratinių metrų. Jas įmonės gali pritaikyti pagal poreikius, pavyzdžiui, po vienu stogu suderinant prekių ekspozicijos, parduotuvės ir sandėliavimo, e. parduotuvės atsiėmimo punkto ar kitokias veiklai reikalingas erdves. 

11 patalpų jau buvo įrengta pirmojo etapo metu, kuris užbaigtas 2022 metų pabaigoje. Bendras komplekso plotas sieks apie 9 tūkst. kvadratinių metrų. 

Bendros „Galio Group“ investicijos į kompleksą siekia apie 15,5 mln. eurų su PVM. 

Registrų centro duomenimis 57,2 proc. „Galio Group“ akcijų per bendrovę „Visas LT“ valdo N. Numa, 40,77 proc. – Kipro įmonė „Bertona Holdings“, likusią dalį – mažieji akcininkai Ignas Staškevičius ir jo bendrovė „Kalpa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas