Nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „Hanner“ nutarė savo klientams padovanoti atgaivą po ieškojimų ir rūpesčių maratono. Kol dar orai leidžia rugsėjo mėnesio klientams bus dovanojamas skrydis oro balionu su „Amandus“ restorano šefo parengta gurmaniška degustacine vakariene .
Naujakurius virš Vilniaus senamiesčio gatvelių ar Trakų pilies ir kitų įspūdingų gamtos panoramų skraidins 20 metų skraidymo patirtį turintis oreivis Vytautas Samarinas. Degustacinę vakarienę parengs dukart geriausiu Lietuvos šefu pripažintas Deivydas Praspaliauskas.
V.Samarinas sako: „Turėjau įspūdingų patirčių, prieš 14 metų oro balionu pakilau aukščiau nei Everestas – į 10064 m. aukštį – ir pasiekiau iki šiol nepagerintą Lietuvos oreivystės rekordą, bet galiu drąsiai sakyti, kad restoranas oro balione taip pat yra unikalus projektas. Lietuviai turi išskirtinę pramogą – niekur kitur pasaulyje nėra tokio dydžio oro baliono–restorano. Gurmaniškas vaizdas ir gurmaniškas skonis“. Jam antrina ir partneris D.Praspaliauskas: „Vakarienė „Aukščiau visko“ – kol kas yra mano įdomiausias projektas. Kilstelėti svečius į visai kitą dimensiją vakarieniaujant – yra tikras iššūkis“.
„Nekilnojamasis turtas daugumai lietuvių yra vienas iš brangiausių pirkinių gyvenime ir, jį įsigijus, dažnas „susiveržia diržus”, apriboja laisvalaikio pramogas. Dėl šios priežasties nutarėme, kad išskirtiniu mūsų pirkėjų laisvalaikiu pasirūpinsime patys. Šįkart dovanojame oreivystės ir aukštosios virtuvės įspūdžius. Stengiamės, kad buto įsigijimas klientui taptų kuo lengvesnis ir malonesnis nuo pirmo skambučio pardavimo ekspertui iki raktų atidavimo“, – sako „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.