Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 14

9 mėnesius dailintas „kūdikis“: kaip autobusiukas virto nameliu ant ratų su karališka lova

Jauna pora Domas ir Ugnė nusipirko autobusiuką ir jį pavertė namais ant ratų. Idėjos įgyvendinimas kiek viršijo planuotą biudžetą, tačiau galutiniu rezultatu jauna šeima patenkinta. Jų kemperyje tilpo ir aukštaūgiams šeimininkams komfortišką poilsį garantuosianti lova, ir nestandartinis šiai transporto priemonei įrengimas bei išmanieji sprendimai.
Suvalkiečiai Domas ir Ugnė nusipirko autobusiuką, kurį pavertė namais ant ratų.
Suvalkiečiai Domas ir Ugnė nusipirko autobusiuką ir jį pavertė namais ant ratų. / 15min koliažas

Daryti, kaip daro kiti, nenorėjo

Maždaug trejus metus žiūrėję „YouTube“ vaizdo įrašus, kuriuose žmonės dalijasi gyvenimu ant ratų, Domas ir Ugnė baltai pavydėjo, kaip žmonės įsirengia autobusiuką lyg mini namus ant ratų ir, susiderinę galimybes dirbti per nuotolį, leidžiasi keliauti po pasaulį. Pamažu ir jie patys dėliojosi savo viziją. Jauna šeima tvirtai tikėjo, kad ateis diena, kai ir jie nusipirks autobusiuką, jį pavers namais ant ratų ir savo patirtimi jau dalysis su kitais.

Svajonę paversti materija pastūmėjo ir pasaulį sukaustęs karantinas, atėmęs galimybes lanksčiai keliauti. Šiandien pora jau sukūrusi savo namus ant ratų – ir viską jiedu padarė savo jėgomis. Be to, kemperio vidų įrengė nestandartiškai.

„Nenorėjome to, ką kiti daro, kad vidus būtų kaip kemperio, norėjome namų ant ratų, o ne kemperio ant ratų. Viryklės, kriauklės kemperiams mums tiesiog baisios, todėl mes pirkome tokias, kaip rinktumėmės į namus“, – savo kemperio, kurį įrengti prireikė tiek, kiek išnešioti kūdikį – 9 mėnesius, interjero vizija dalijosi Ugnė ir Domas.

15min skaitytojams šeima nusprendė papasakoti, kaip jiems sekėsi autobusiuką paversti kemperiu, iš kur sėmėsi idėjų įrengimui ir interjerui, kokį sprendimą rado lovai, kad tilptų aukštaūgiai šeimininkai, kuo išskirtinis jų namų ant ratų stogas ir, žinoma, kiek visa tai kainavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas