Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Narbuto“ biuro baldų salono lokacija – vizitinė kortelė

Baldų prekybininkė bendrovė „Narbutas“ atvėrė naujo biuro baldų salono duris Vilniaus verslo centre „Narbuto 5“. Bendrovės vardo, verslo centro bei gatvės pavadinimo sutapimas jau tapo jų vizitine kortele, o pats salonas išskirtinį dėmesį skiria ne tik inovatyviems interjero sprendimams, bet ir skatina sveikatingumą.
Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.
„Narbuto“ biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.

Pasirinko dėl sutapimo

Dar praėjusių metų rugsėjo pabaigoje verslo centre „Narbutas 5“ biuro baldų salonas „Narbutas“ įsikūrė pirmajame aukšte 435 kv. m ploto patalpose.

„Vietą pasirinkome būtent dėl adreso ir mūsų pavadinimo sutapimo. Salonas labai gerai matomoje miesto vietoje, todėl klientams šiuo metu labai paprasta mus rasti“ – pasakojo bendrovės „Narbutas“ marketingo vadovė G. Vaitonytė.

Prekybinis padalinys savo erdvėje sukuria dinamišką ekspoziciją tiek klientams, tiek patiems bendrovės darbuotojams, kadangi yra galimybė matyti kaip realiai darbuotojai naudojasi esamais biuro sprendimais.

Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.
Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.

Pats „Narbuto“ biuro baldų salono interjeras yra įkvėptas architektūros studijos „Plazma“. Klientams tai yra galimybė gyvai išvysti kaip produkciją darbuotojai pritaiko praktiškai. „Mūsų biuras yra pavyzdinis kitiems. Dažniausiai klientai atėję prašo suprojektuoti jiems ką nors panašaus arba visiškai analogiško taip, kaip pas mus viskas yra suplanuota darbuotojams“, – apie savo ekspozicinį baldų išdėstymą sakė bendrovės darbuotoja.

Aplinka – produktyviam darbui

Tikra tiesa, kad nemažą įtaką darbuotojų motyvacijai ir našumui daro darbo vieta. Jeigu darbinė aplinka bus nyki, nekomfortiška – rezultatas bus kur kas prastesnis. Todėl „Narbuto“ kuriami biuro baldai ir interjeras ieško pačių optimaliausių ir dinamiškiausių interjero sprendimų.

Nemažą įtaką darbuotojų motyvacijai ir našumui daro darbo vieta

Salone yra gausus biuro kėdžių pasirinkimas. Galima rasti tiek užsienio, tiek pačios bendrovės gamybos baldų. „Pradėjome dirbti su užsienio partneriais iš Vokietijos, Italijos ir Ispanijos. Vienas iš pagrindinių yra gerai pasaulyje žinomas vokiečių gamintojas „Interstuhl“ – turime didelę darbo ir konferencijoms skirtų kėdžių ekspoziciją mūsų salone“, – pasakojo G. Vaitonytė.

Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.
Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.

Be pagrindinių darbo stalų ir kėdžių ofisui baldų salone galima rasti: priimamojo baldų, pasitarimo kambariams skirtų ir dalykiškų vadovų stalų bei minkštų biuro baldų. Taip pat bendram interjerui formuoti skirti akustiniai sprendimai, kurie gali būti tokios detalės kaip prie sienų tvirtinamos arba nuo lubų nuleidžiamos akustinės panelės, skirtingas zonas atskiriančios akustinės pertvaros.

Visos interjero detalės yra ypač lanksčios dėl mobilių baldų. Baldų komplektai gali būti siūlomi multifunkciniai – lengva juos perstatyti: „Bendra erdvė yra išnaudojama įvairiai, kadangi išstumdę baldus lengvai galime suorganizuoti ir konferenciją, o rytais prie ilgo stalo daryti susirinkimą“, – variacijas vardino G. Vaitonytė.

Dėmesys ir sveikatai

Sėdimas darbas ofise užima didelę dalį gyvenimo. Jame darbo dienomis yra praleidžiama trečdalis paros, tad pagrindinis baldas tampa stalas ir kėdė. Galima įsigyti tikrai prabangią kėdę su specifiniais patogumais, tačiau nemokant elementarių sėdėsenos taisyklių yra tikėtina, kad sulauksite stuburo skausmų lygiai taip pat kaip ir naudojantis pačia paprasčiausia taburete.

„Jei žmogus nusipirks gerą daiktą, bet nežinos kaip su ja elgtis – koks tikslas. Mūsų tikslas ne tik parduoti, bet ir edukuoti“, – savo bendrovės prioritetus įvardino „Narbuto“ marketingo vadovė.

Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.
Narbuto biuro baldų salonas / „Narbuto“ nuotr.

Sveikas stuburas ir kūno padėtis nuo sėdėsenos link stovėsenos turi glaustą ryšį, o išugdžius tinkamus įpročius, žmogus savaime jausis geriau, jo nekankins nugaros skausmai. „Narbuto“ biuro baldų salone pradėti rengti seminarai klientams, kurių metu fizinės medicinos ir reabilitacijos specialistai moko kaip taisyklingai sėdėti.

Sveikas stuburas ir kūno padėtis nuo sėdėsenos link stovėsenos turi glaustą ryšį, o išugdžius tinkamus įpročius, žmogus savaime jausis geriau

Bendrovės marketingo vadovė G. Vaitonytė pasakojo, kad seminarų metu klientai sužino kaip susikurti sveikesnę darbo vietą, gauna daug praktinių rekomendacijų. Pirmas žingsnis yra išmokti teisingai susireguliuoti darbo kėdę, o kitas svarbus aspektas – tinkamai išnaudoti aukščio reguliuojamų stalų privalumus.

Šiuo metu vis labiau populiarėjantis būdas yra dirbti stovint prie stalo, tačiau reikia žinoti tinkamą jo aukštį, kaip teisingai prie tokio stalo stovėti, bei kaip dažnai daryti pertraukas (sėst-stot). Sėdint taip pat reikia aukštį susireguliuoti teisingai, atitinkamai pagal savo ūgį. „Galima susireguliuoti juk net ir stalo aukštį sėdint prie jo – tai yra ypač aktualu aukštiems žmonėms, kadangi stalas gali būtų per žemai“, – apie reguliuojamųjų stalų galimybes pasakojo G. Vaitonytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas